Leerling elektromonteur
STC Groep BV
Eersel , Netherlands
3 dagen geleden

Functieomschrijving :

Voor onze opdrachtgever in Eersel zijn wij op zoek naar leerling / hulp (elektro)monteurs!

Onze opdrachtgever is een totaalspecialist op het gebied van elektrotechniek, beveiligings- en communicatietechniek. De kernwoorden samenspel, innovatie en ambitie komen in dit familiebedrijf volledig tot zijn recht! Met meer dan 30 jaar aan ervaring staat het bedrijf voor hun klanten klaar door middel van kwaliteit, maatwerk en innovatieve oplossingen.

Werk :

Als leerling monteur ga je direct met ervaren collega's mee op pad om aan verschillende projecten te werken in de woningbouw, utiliteitsbouw en particuliere sector.

Stap voor stap leer je het vak van elektromonteur en dit doe je in combinatie met een BBL-opleiding. Tijdens deze opleiding ga je 1 dag per week naar school en werk je de overige 4 dagen bij ons in het bedrijf! Je wordt hier intensief begeleidt door ervaren collega's.

Gevraagd wordt : Eisen :

Eisen :

Je hebt de middelbare school afgerond en staat aan het begin van je carrière

Je hebt affiniteit met (elektro) techniek

Je hebt twee rechterhanden en leergierig

Je bent bereid om een (BBL) opleiding te volgen

Je beheerst de Nederlandse taal in woord- en geschrift

Als je al een rijbewijs hebt, is dit mooi meegenomen!

Geboden wordt :

Heb je interesse in de bovenstaande functie? Bel dan naar 0497-337589 voor meer informatie of stuur je cv met motivatie en salarisindicatie naar William stcgroep.nl

Contactpersoon : William

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier