Assemblagemonteur Mechatronica
VDL Industrial Modules
Helmond, NL
1 dag geleden

Zoek jij een baan als Assemblagemonteur? Lees dan gauw verder!

Assemblagemonteur Mechatronica

Functieomschrijving :

Als assemblagemonteur monteer je zelfstandig -aan de hand van tekeningen- onderdelen en halffabrikaten tot een eindproduct.

Afhankelijke van het type eindproduct bouw je korte (twee uur) of langere tijd (enkele weken) aan een product.

Het testen en controleren van het eindproduct behoort ook tot je taken. Er zijn twee stromen : de mechanische en elektrische montage.

Deze vakgebieden zullen in de toekomst steeds vaker door 1 en dezelfde assemblagemonteur uitgevoerd gaan worden.

Het mechanisch monteren, bedraden en elektrisch aansluiten van producten adhv tekeningen en controleren van product en kwaliteit behoren tot je voornaamste taken.

Functie eisen :

 • Mechatronica niveau 2 - Heb je deze opleiding niet maar wel relevante werkervaring reageer dan ook, we leiden je graag verder op
 • Je moet in staat zijn vanaf een tekening een product te monteren
 • Je hebt technische affiniteit
 • Je bent secuur & kwaliteitsbewust
 • Wij bieden :

  VDL Industrial Modules biedt je een uitdagende functie in een dynamische, hightech omgeving. Er wordt samengewerkt op een professionele manier, in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  Met een diversiteit aan werkmaatschappijen biedt VDL Groep voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  Je krijgt de gelegenheid om op eigen creatieve en innovatieve wijze vorm te geven aan deze functie binnen een klantgerichte productieorganisatie.

  Uiteraard hoort bij deze functie een competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier