Pedagogisch medewerker kdv & bso Het Saffier
Travers
Zwolle, NL
17 uur geleden

Wat ga je doen?

Jij bent er samen met je collega’s voor kinderen en ouders als expert in ontwikkeling en partner in opvoeding. Samen gaan jullie op ontdekking.

Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener : bij Doomijn zetten kinderen elke dag stappen in hun groei en ontwikkeling.

Je creëert een veilige en vertrouwde plek en geeft de kinderen alle ruimte om zichzelf en nieuwsgierig te zijn. Alleen én met elkaar, want groeien doen we het liefst samen.

Elke dag bedenk je de leukste ideeën en activiteiten voor binnen en buiten, om grenzen te verleggen en om samen we de wereld te ontdekken!

Wat bieden we jou

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen integraal kindcentrum Het Saffier, waarin het christelijk geloof het uitgangspunt is en ontwikkeling en verbinding voorop staan.

Van maandag tot vrijdag ga je aan de slag in een afwisselende omgeving en binnen een hecht team van professionals. Je begint in januari 2020, voor in ieder geval één jaar met uitzicht op verlenging.

De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Kinderopvang en de functie is ingedeeld in schaal 6. Voor het werken in de kinderopvang is het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.

Met opleidingen en trainingen via de Travers Academie houden we jouw kennis en vaardigheden up-to-date. Van de laatste ontwikkelingen rondom opgroeien en opvoeden blijf je zo altijd op de hoogte.

We ondersteunen jou als specialist in je vak met onze activiteitenconsulenten, pedagogisch coaches en -beleidsmedewerkers.

Solliciteren en overige informatie

Past deze vacature helemaal bij jou? We ontvangen je sollicitatie graag voor 17 november a.s. via het online sollicitatieformulier op onze website.

Bekijk voor meer informatie het Profiel Pedagogisch Medewerker of neem contact op met Karen Borst (manager Doomijn). De sollicitatiegesprekken worden gehouden op vrijdag 22 november 2019 .

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier