Symphony developer
Getnoticed
Nederweert, Limburg, Nederland
4 dagen geleden

Als PHP developer bij Getnoticed werk je in een team met acht directe collega’s. Bij ons geen hiërarchie of weken beslissingstijd.

Dit betekent korte lijnen en snel schakelen. Dat is ook wel nodig bij alle innovatieve projecten waar we tegelijkertijd aan werken, zoals Google Cloud Talent Solution.

Jouw functie bij Getnoticed is voornamelijk het bedenken van oplossingen voor klanten, hen hierin adviseren en het schrijven van koppelingen.

Je hebt hier veel vrijheid maar kunt altijd bij collega’s terecht om te sparren. In een week kun je zo voor 4 á 5 verschillende klanten werken.

Dit houdt je werk afwisselend. Naast programmeren en oplossingen creëren voor nieuwe klanten, sta je natuurlijk ook klaar voor onze huidige klanten bij het oplossen van bugs.

 • Wat je concreet zoal gaat doenImplementeren van Magento 2 webshop voor (inter)nationale klanten;Je vertaalt functionele wensen naar de juiste Magento oplossing met behulp van core functionaliteit, modules en eigen add-ons;
 • Scrum-wise doorontwikkelen van bestaande customer code-base maar ook verlenen van ticket-based support;Je hebt regelmatig contact met klanten om ervoor te zorgen dat de projecten goed afgestemd blijven en je de juiste oplossingen bedenkt;
 • Je werkt mee aan innoverende projecten op basis van PWA en Vue Storefront.Team van GetnoticedBij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, webshops bouwen.

  We zijn dan ook techniek gedreven en draaien onze hand niet om voor innovatieve oplossingen en uitdagingen. Binnen onze vestigingen in Nederweert en Amsterdam hebben wij drie focuspunten : E-commerce, arbeidsmarkt websites en online marketing.

  Jij maakt onderdeel uit van team E-commerce(op basis van Magento en Shopware), waarin we momenteel werken met vier backend developers, 2 frontend developers en een projectmanager.

  Allemaal van hoog niveau en erg gedreven. Naast werk is er elke vrijdag tijd voor een biertje op kantoor, spelen we maandelijks met een aantal D&D en zijn er regelmatig movienights in onze eigen bioscoop.

  Wat krijg je hiervoor terug?Een prima salaris, rond € 3.000 - € 4.500, afhankelijk van je ervaringEen baan met snel uitzicht op een vast contract24 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract)ReiskostenvergoedingEen uitstekende pensioenvoorzieningRelevante opleidingen waarmee je kunt groeien in je vakgebiedEen natje en een droogje.

  Wij verzorgen de lunch en eindigen de week met een biertjeEen platte, informele organisatieGoede werksfeer, je baalt ervan als het weer weekend is! Wat neem jij mee?

  Bij voorkeur heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting van InformaticaJe hebt ervaring met Magento 2 & Magento 1Ervaring met Scrum / AgileJe bent bekend met Git, BitBucket, Pipelines, JiraJe hebt ervaring met PHP(7) en MySQLMagento Certificaat is mooi meegenomenJe bent accuraatJe beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftJe bent een teamplayer en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelenLast but not least : je hebt humor!Hebben we nog steeds je aandacht?

  Ja? Mooi! En sluit je ook nog aan bij bovenstaand profiel? Reageer dan snel en mail of bel ons. Wij leren je heel graag kennen onder het genot van goede koffie (of thee).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier