Loonadministrateur
Jelle
Delft, Zuid-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Verwerkt de lonen en alles wat daarbij komt kijken van de medewerkers.

Altijd al in de wetenschappelijke wereld werkzaam willen zijn? Ben jij een specialist in het voeren van internationale loonadministraties?

Voor een opdrachtgever in de regio Haaglanden zoeken wij een Loonadministrateur. Je bent de schakel tussen de afdeling HR en de afdeling Finance & Control.

Je zorgt voor een optimale wisselwerking tussen beide afdelingen. Je bent het aanspreekpunt voor het externe salarisbureau en zorgt met voor een tijdige en correcte verwerking van de salarissen.

Je verzorgt loonbelastingaangiften en jaaropgaven in binnen- en buitenland. Je informeert het management over salarisgegevens, loonkosten en formatie.

Je hebt een adviserende rol ten opzichte van het management aangaande de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie.

Je voert complexe salarisadministraties voor im- en expats (incl. lange uitzendvoorwaarden en 30% regelingen). Je bent op de hoogte van de laatste veranderingen omtrent wet-

en regelgeving. Je bent aanspreekpunt voor (internationale) medewerkers met vragen over salaris en pensioen.

Functie-eisen

Je bent een proactieve salarisprofessional met 3 tot 5 jaar werkervaring binnen een internationale werkomgeving. Je hebt HBO werk-

en denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting loonadministratie. Kennis van AFAS en Sas is een pré. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom pensioenen, sociale wetgeving en fiscaliteit.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerste de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Salaris : 2800 en 3200Aantal uren : 32-40Reiskosten : max 9,50 per dagSoort dienstverband : tijdelijk met uitzicht op vast

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer : 1409349

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier