Verzorgende IG parttime - Veenendaal / Scherpenzeel
STMR
Veenendaal, NL
3 dagen geleden

Verzorgende IG

bent voor onze teams de onmisbare collega voor zowel de persoonlijke verzorging als technische zorg. Je komt dagelijks bij cliënten thuis en ondersteunt hen waar nodig, op professionele wijze.

Onze cliëntengroep verandert en de complexiteit neemt toe. Denk aan ouderen met dementie, cliënten met psychische problematiek en / of terminale zorg.

Jij weet als geen ander met deze diversiteit om te gaan. Daarnaast vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten.

Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit. Ook voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering.

Je kan tijdig veranderingen signaleren, zelfstandig stappen ondernemen en wanneer nodig de juiste collega in schakelen. Je bent trots op je werk en beïnvloedt het positieve imago van onze organisatie.

Over jouw team Wanneer je als verzorgende IG in Veenendaal / Scherpenzeel komt werken, kun je een zelfstandige baan met veel eigen regie verwachten, maar tegelijk ook een team dat korte lijntjes heeft met elkaar en met de gespecialiseerd verpleegkundigen.

Samen dragen we zorg voor een informele, ontspannen en collegiale sfeer waarbij werkplezier en een goede werk-privébalans belangrijk zijn.

Samen zetten we ons in voor de best mogelijke zorg aan onze cliënten en dragen we actief bij aan ontwikkelingen en vernieuwingen om die zorg ook in de toekomst te kunnen blijven bieden.

Wat wij bieden

Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 35 (cao VVT), minimaal €1.

960- en maximaal €2.845- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheidtoeslag, want je werkt flexibel.

We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
 • een goede reiskostenregeling
 • pensioenopbouw
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • ruim zes weken vakantie
 • en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangtEr zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz.
 • Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden?

  Het kan hier allemaal! Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

  Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma MBO Verzorgende IG. Kom je uit de kraam- of gehandicaptenzorg, dan bekijken we graag jouw mogelijkheden.
 • Ook als je derdejaars student verzorgende IG of verpleegkundige bent, komen we voor deze functie graag met je in contact.

 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien, ook in het weekend.
 • Om deel uit te maken van een zelfsturend team ben je collegiaal, communicatief, flexibel en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier