System Engineer
ICQ-ICT Profs B.V.
Amersfoort
3 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ter uitbreiding van ons team van professionals zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ambitieuze System Engineer voor 40 uur per week.

Wil je aan de slag in uitdagende projecten bij diverse klanten? Wil je jezelf en je omgeving constant ontwikkelen en ben je op zoek naar steeds nieuwe kennis? We seek you!

Jouw rol

Als consultant van ICQ-ICT Profs ga je aan de slag bij een van onze klanten. De werkzaamheden zijn sterk afwisselend, van architectuur, design, implementatie tot operationele ondersteuning binnen het brede IT domein.

Je kunt je opgedane ervaring en kennis goed kwijt bij onze klanten en zorgt dat je opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Je kunt terugvallen op een organisatie die je ondersteuning biedt tijdens deze werkzaamheden en in je verdere ontwikkeling als System Engineer.

Wie we zoeken

 • Je hebt HBO denk en werk niveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante aantoonbare werkervaring in een complexe Microsoft Windows Server omgevingen als systeembeheerder / system engineer;
 • Je bent minimaal MCSA 2012 of hoger gecertificeerd;
 • Je bent MCSE gecertificeerd;
 • Je hebt kennis en ervaring met Exchange en office 365;
 • Je beschikt over een of meer van de volgende certificaten Exchange, SCCM / SCOM, Virtualisatie, Hyper V, Citrix (CCA-V of CCA-N), Active Directory, Azure, AWS of Storage;
 • Je hebt ervaring met VMWare;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Citrix;
 • Je hebt kennis en ervaring met Storage oplossingen zoals SAN en NAS.

  Wat we bieden

  Wij bieden jou een contract voor 12 maanden, welke bij wederzijdse positieve bevindingen binnen deze termijn wordt omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

  Daarnaast bieden wij jou een prettige werkomgeving, een goede werksfeer met fijne collega’s, de vrijheid om flexibel en ook thuis te werken en daarnaast de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring verder te vergroten op technisch en organisatorisch gebied.

  Uiteraard bieden wij jou een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, die passen bij je functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier