Quality Assurance Engineer in Nieuwegein
Altran
Nieuwegein, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een engineer met passie voor kwaliteit en wil jij jouw steentje bijdragen aan nieuwe of de optimalisatie van betekenisvolle processen in de pharma-, medical devices- en / of voedingsindustrie?

Ontwikkelingen die direct van invloed zijn op de kwaliteit van producten, veiligheid van patiënten en organisaties? Voel jij je als een vis in het water binnen kwaliteit gedreven omgevingen en word je warm van complexe processen?

Solliciteer dan nu en sluit je aan bij ons Life Sciences team! Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Engineer die ondersteuning kan bieden aan projecten, afdelingen en dagelijkse gang van zaken rondom kwaliteitsvraagstukken.

Deze projecten vinden veelal plaats bij onze klanten uit de pharma, medical devices- en / of voedingsindustrie. Wat ga je doen?

Als Quality Assurance Engineer bij Altran ben je voornamelijk bezig met; De kwaliteit van producten, de kwaliteitsaspecten van projecten en kwaliteit gerelateerde aspecten van processen.

Audit en audit readiness Reviewen van documentatie en processen Quality Management System Deviation, CAPA en Change Management Zorg dragen voor kwaliteitsaspecten en hierover adviseren Trainen van medewerkers Wat bieden wij?

een contract voor onbepaalde tijd, marktconform salaris en lease auto een bonusregeling uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze eigen Altran Academy de kans om jouw ervaringen, kennis en expertise te delen met enthousiaste collega's uit hetzelfde vakgebied tijdens kennissessies, trainingen op maat en workshops.

een innovatiebudget en toegang tot ons InnovatieLAB volop plezier middels onder andere uitjes, borrels, Pizza sessies en LANparty’s Wanneer je bij ons in dienst treedt, bieden we je vanaf dag 1 de mogelijkheid om aan jouw eigen ontwikkeling te werken.

We willen je inspireren en je de kans geven om jouw eigen toekomst uit te stippelen. Teamwerk is onze sleutel tot succes, je brengt jouw tijd door samen met collega's en opdrachtgevers.

Dit terwijl je werkt aan projecten en tegelijkertijd aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Om je hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen, bieden wij een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen middels onze speciale Altran Academy! Wat breng je m ee?

een afgeronde Bachelor- of Masteropleiding op gebied van Life Sciences (bv medisch, biologisch, biotechnisch, chemisch) kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving pharma, medical devices en / of voedingsindustrie ervaring met Quality Management Systems ervaring met CAPA, Deviatie en Change Management ervaring met procestechnologie binnen een GMP-gerelateerde omgeving sterke communicatieve vaardigheden en je bent in staat om met stakeholders uit alle organisatielagen te communiceren Je spreekt Nederlands en bent vloeiend in Engels, zowel in woord als geschrift. een rijbewijs

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier