Weekendhulp filiaal Oosterwolde
Scapino
Oosterwolde, NL
9 dagen geleden

Wat ga je doen als oproepmedewerker / weekendhulp?

Als oproepmedewerker / weekendhulp bij Scapino zorg je ervoor dat klanten zich welkom voelen in de winkel. Dit doe je onder andere door ervoor te zorgen dat de winkel er tiptop uitziet.

De artikelen die de winkel binnenkrijgt worden door jou op de voorgeschreven manier netjes gepresenteerd. Je maakt de klant wegwijs in de winkel en zorgt ervoor dat de aankopen correct en vlot wordt afgehandeld.

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast, leergierig en hebt gevoel voor service en klantvriendelijkheid. Je kunt goed in een team werken en weet van aanpakken.

Wat bieden wij?

Het team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die er zin in hebben om iedere dag het beste resultaat te bereiken.

We bieden je dan ook een baan als oproepmedewerker / weekendhulp aan binnen een dynamisch en ambitieus bedrijf met een informele sfeer.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier