Medior Projectleider Civiele Techniek
Matchpartner
Regio Den Haag, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird

Vacature : Medior Projectleider Civiele Techniek voor een gemeente in Zuid Holland.

Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Medior ( 3 / 6 jaar ervaring) Projectleider Civiele Techniek.

De projectleider civiele techniek houdt zich bezig met (het begeleiden van) de advisering, voorbereiding, aanbesteding, uitvoering, overdracht en evaluatie van civieltechnische projecten.

Daarbij kan je denken aan rioleringsprojecten, wegenprojecten, bouw- en woonrijp maken, bruggen, damwanden en dergelijke.

Bij de gemeente wordt projectmatig gewerkt. Als projectleider civiele techniek ben je de interne opdrachtnemer.

De gemeente is een regie gemeente. Dat betekent dat de ontwerpen, bestekken, het toezichthouden en de directievoering grotendeels door externen wordt uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn o.a. :

 • Je draagt zorg voor een goede uitvraag en projectomschrijving van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Het inkopen van die activiteiten behoort ook tot het takenpakket van de projectleider.
 • Je geeft functioneel leiding aan de projectmedewerkers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking, de technische voorbereiding, de uitvoering en overdracht naar de beheerder.
 • Zelfstandig kunnen opstellen van kostenramingen.
 • Je bewaakt de GROKIT onderdelen en rapporteert daarover aan de interne opdrachtgever.
 • Deelnemen aan diverse overlegvormen en projectgroepen.
 • Vaardigheden

  Om voor de functie van Medior Projectleider Civiele Techniek in aanmerking te komen dien je te voldoen aan de volgende harde eisen : Jij hebt een aantoonbaar HBO werk en denkniveau (bij voorkeur een HBO diploma civiele techniek) Jij hebt 3 / 6 jaar ervaring als projectleider civiele techniek bij een gemeente Jij hebt kennis en ervaring met projectmatig werken Jij kan functioneel leidinggeven aan projectteamsJij bent bekend met RAW, UAV en UAV-GC Jij hebt ervaring met KPD pakketten GWWbestek en GWWcalc

  Over de werkgever

 • De afdeling Inrichting en Beheer Openbare Ruimte is een professionele en betrouwbare partner in het projectmatig realiseren van '
 • werken' in de openbare ruimte, met oog voor innovatie en participatie, alsmede in het zo efficiënt mogelijk beheren en onderhouden van de fysieke leefomgeving die naast schoon, heel en veilig ook leefbaar en vitaal is.

  Hierbinnen is team Grijs verantwoordelijk voor het beheer van civieltechnische werken.

  Je ontvangt een contract met marktconform salaris van Matchpartner voor de duur van de opdracht met passende voorwaarden, voor deze functie is er eventueel ook de mogelijkheid dat je in dienst komt bij de gemeente zelf.

  ZZPers worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

  Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

  Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten.

  Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.

  Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.

  Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen..

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier