Senior facilitair manager
DPA Professionals
Eindhoven, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Wat je gaat doen :

De specialisatie facility detacheert facility professionals op tijdelijke basis. Met onze collega's werken wij dagelijks hard voor onze opdrachtgevers in de zorg, zakelijke dienstverlening, (semi)overheid en internationale organisaties.

De meeste van onze opdrachten duren 6 tot 12 maanden. Afhankelijk van de opdracht leveren we tijdelijke facility professionals binnen een bestaande organisatie, of werken we aan specialistische projecten naast de bestaande organisaties.

De functie van interim professional is daardoor dé kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken, ervaringen op te doen en deze ervaringen gebruiken bij volgende opdrachten.

Als senior facility manager kun je daarbij denken aan het zelfstandig doorlopen van complexere activiteiten / projecten / verander trajecten / analyses uitvoeren / medewerkers trainen en begeleiden / organisaties toekomstbestendig maken / stakeholder management en / of andere vraagstukken van onze opdrachtgevers.

We werken landelijk, maar zullen waar mogelijk rekening houden met jouw woon-werk verkeer , persoonlijke wensen qua opdracht en de juiste balans tussen werken en privé.

Wat we vragen :

Vanwege onze sterke groei zijn we op zoek naar senior facility professionals / managers met een hbo en / of wo achtergrond.

Niet alleen het werk en denkniveau, maar een afgeronde hbo of wo opleiding is een must. Seniors hebben minimaal 10 jaar werkervaring binnen de verschillende facetten van facility.

Er komt veel bij kijken om als gedetacheerd facility manager succesvol te zijn. We gaan ervan uit dat je eigenaarschap laat zien in de aan jou toevertrouwde projecten, dat je medewerkers kan aansturen en evt.

trainingen kan geven / mensen kan coachen. Jezelf blijven ontwikkelen vinden wij essentieel en wij maken hier dan ook een ruim opleidingsbudget voor vrij.

Eisen voor dé senior facility manager waarnaar wij op zoek zijn :

 • Je bezit een hoge mate van eigenaarschap en bent proactief
 • Je hebt plezier in je werk , bent positief ingesteld en straalt dit uit
 • Je bent omgevingsbewust en klantgericht
 • Je bent ondernemend , overtuigend en resultaatgericht
 • Je bent onderzoekend en leergierig
 • Je werkt graag samen
 • Je bent sterk in schriftelijke en mondelinge communicatie
 • Je bent flexibel, houdt van dynamiek, past je gemakkelijk aan in diverse omgevingen en bent representatief
 • Sluit jouw profiel in de basis aan op onze toekomstgerichte cultuur? En wil je graag als gedetacheerde facility professional aan de slag binnen ons team?

  Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  Zzp'ers worden ook van harte uitgenodigd om hun interesse kenbaar te maken.

  Wat we bieden :

  We vragen veel, maar we stellen er ook veel tegenover. Naast dat je beloond wordt met een goed salaris , een bonusstructuur en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease auto , bieden wij je een fantastische baan in een enthousiast en gedreven team met een informele werksfeer .

 • DPA biedt je geen doorsnee baan, maar een loopbaan met een met een steile leercurve waarbij we je direct een vast contract aanbieden
 • Onze opdrachtgevers werken veelal met een flexibele werktijdregeling
 • Individuele opleiding- en trainingsmogelijkheden via de DPA Academy en de InkoopAcademie
 • Afwisselende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven
 • Kennisuitwisseling binnen een professioneel en enthousiast team en ons grote netwerk
 • Je werkomgeving :

  Facility is een van de 18 business units binnen DPA Professionals. Wij, de specialisatie facility, zijn gevestigd in Utrecht en werken landelijk.

  Alle interim professionals hebben een expertise binnen het vakgebied of binnen een branche.

  Werken bij DPA Facility : facility professionals met businessfocus

  Gedreven vakmensen die denken in oplossingen. Die vanuit diepgaande inhoudelijke kennis en met business focus aan prestatieverbetering werken.

  We stellen professionals in staat om hun kennis en kunde aan te wenden in passende uitdagingen en faciliteren hen in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling .

  De kernwaarden zijn kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer. Tastbare resultaten realiseren, dat is wat ons drijft.

  Dat geeft ons plezier en voedt onze passie om samen met klanten te blijven excelleren. Deze vakmensen vind je als collega bij de specialisatie facility.

  Facility is onderdeel van DPA. DPA is als onderneming in 1992 opgericht, is beursgenoteerd aan de Euronext en heeft naast autonome groei, door meerdere overnames (o.

  a. ConQuaestor, Fagro en PeopleGroup) een gestage groei doorgemaakt. Naast werving en detachering van professionals verzorgen we in toenemende mate toegepaste consultancy en projecten.

  Onze focus ligt op de vakgebieden Inkoop, Facility, Finance, Engineering & Consultancy, IT, Legal, Public, Supply Chain, Marketing en Services.

  Via gespecialiseerde specialisaties blijft DPA dichtbij de professionals en opdrachtgevers en weten we talenten en professionals te verbinden aan de juiste organisaties en uit te dagen.

  Organisaties en professionals bieden we de best mogelijke ondersteuning om hun ambities te realiseren. Improving your performance! Dát is wat DPA doet.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier