Calculator, venlo
Eminent
Venlo, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als calculator ben je vanaf het begin nauw betrokken bij de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent. Je staat zij aan zij met de projectleider(s) en zet met hen de grove lijnen uit : Wat gaan we doen?

Hoe gaan we het doen? Wanneer starten we wat hebben we daar allemaal voor nodig? Je bent verantwoordelijk voor calculaties die naadloos aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers.

In overleg met de projectleider verzamel je relevante informatie en prijzen die je verwerkt in je calculatie. Door je contact met collega’s, opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers ken je alle ins en outs van de projecten waarvoor je medeverantwoordelijk bent.

En dankzij jouw technische kennis weet je precies waarop je moet letten en zijn de projecten bij jou in goede handen.

Interesse? Neem contact op met Bjorn Bakens, 06 - 18 73 36 06, b.bakens eminentgroep.nl

Functieeisen

Als ervaren calculator ben je uiteraard nauwgezet en word je niet zenuwachtig van deadlines, planningen en grote belangen.

Je bent analytisch sterk en denkt altijd een paar stappen vooruit zodat je niet voor een verrassingen komt te staan. Overzicht houden in complexe materie is voor jou tweede natuur en je houdt niet van problemen, maar van oplossingen.

Je neemt technische kennis mee en bent op de hoogte van regels omtrent milieu, veilig werken en gezondheid.Andere eigenschappen die op jou van toepassing zijn?

Besluitvaardig, resultaatgericht, creatief, flexibel, communicatief en overtuigend zien we graag terug. Maar we vinden het bovenal belangrijk dat je sociaal bent en samen met collega’s voor het beste resultaat gaat.

Bedrijfsomschrijving

Dag in, dag uit wordt er vanuit deze organisatie gewerkt voor een doel : vastgoed verduurzamen voor de toekomst. Ze leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van bestaand bezit door huizen, gebouwen en complexen te onderhouden en te renoveren.

Zodat we een gezonde, leefbare omgeving nalaten aan de volgende generaties.De opdrachtgevers zijn woningcorporaties, zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeenten.

Met iedere partner gaan ze voor een duurzame samenwerking waarbij continuïteit belangrijk is. Het bedrijf blijft groeien, maar de lijntjes blijven kort en er is wederzijds vertrouwen.

 • Aanbod
 • Op basis van jouw kwalificaties en competenties een marktconform salaris
 • Een fulltime functie bij onze opdrachtgever met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
 • Een gevarieerde en uitdagende baan in een commerciële en succesvolle organisatie
 • Een vaste contactpersoon bij Eminent die je begeleidt in het sollicitatietraject (en daarna)
 • Daarnaast is er veel tijd voor ontspanning, borrels en uitjes
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier