Werkvoorbereider
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wil jij stappen maken in je techniek carrière en heb jij een passie voor techniek en mensen? Je krijgt er energie van om alles te regelen en in goede banen te leiden?

Bij Your Professionals Engineering kun je direct starten met het maken van stappen in je carrière! Wij bieden ambitieuze techneuten de mogelijkheid om te starten met dit opleidingstraject, waardoor jij je in drie stappen Werkvoorbereider mag noemen.

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde en wil jij je verder ontwikkelen? Begin dan aan ons Werkvoorbereider Traject!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Kiezen voor Your Engineering & Technical Services betekend een boost voor je carrière. Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met ontwikkelen en gaat theorie combineren met stabiele praktijkopdrachten, zo waarborgen wij dat je ook echt de werkzaamheden uitvoert die bij de functie horen.

Ook doen we carrière coaching, zodat je je ook op persoonlijk vlak ontwikkeld.

Your Engineering & Technical Services bestaat uit een team van 4 man die zich inzet voor de medewerkers. Daarnaast organiseren we regelmatig teamuitjes, gezamenlijke trainingen en borrels.

Functieomschrijving

Fase 1 : Projectmanagement

Je start als monteur. Tijdens je werk ga je hier tijdens je opdracht aan de slag met het volgen van de opleiding projectmanagement, zodat je de kneepjes van het vak werkvoorbereider en plannen leert.

Fase 2 : Lean Six

Tijdens de 2e stap ga je aan de slag met een cursus lean six, zodat je leert hoe je het beste projecten aan kan pakken. Op opdracht ga je aan de slag met het op pakken van projecten en het doorvoeren van verbeteringen om ervoor te zorgen dat je hier ervaring opdoet met het maken van een planning, het doen van inkopen en het aansturen van mensen.

Fase 3 : Praktisch leidinggeven

In het laatste deel van je opleidingstraject ga je aan de slag met de cursus praktisch leidinggeven. Niet iedereen heeft hier al ervaring in, daarom is het prettig als je een aantal handvatten krijgt zodat je weet hoe je dit het beste aan kan vliegen.

Zodra je deze cursus hebt afgerond ben je klaar om de stap naar werkvoorbereider te maken.

Profiel

 • Een afgeronde Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde opleiding op niveau MBO 3 of 4.
 • Jij hebt al enkele jaren ervaring, maar wilt je nu gaan ontwikkelen tot Werkvoorbereider. Denk aan ervaring als : Technische dienst, Onderhoudsmonteur, Machinebouwer, Servicemonteur, Monteur WTB, Assemblagemonteur of Constructie bankwerker.
 • Een leergierige persoonlijkheid; als toekomstig Werkvoorbereider heb jij ook een passie voor techniek en mensen. Je kan problemen blijvend oplossen en analytisch naar zaken kijken.
 • Je krijgt er energie van om alles te regelen en in goede banen te leiden.

 • Knowledge of the Dutch language is requiered! Helaas kunnen wij dit traject alleen in het Nederlands faciliteren, dus deze taal moet goed worden beheerst.
 • Aanbod

 • Uitstekend salaris op basis van jouw opleiding en ervaring
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bij elke fase hoort een opleiding
 • Mogelijkheid tot een leaseauto wanneer je deze nodig hebt voor een opdracht
 • Carrière coaching door ervaren HR Officers die zelf gek zijn op techniek
 • Engineering Community : word onderdeel van onze Kennis Community en krijg ondersteuning van andere techneuten bij vraagstukken
 • Ben jij klaar voor dit traject? Solliciteer dan nu met je cv! Vragen over dit traject of over een van onze andere trajecten?

  Neem dan contact op met Timo Kars via t.kars yourp.nl of 0610269712.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier