Docent stagebegeleider
The School Factory
Zoetermeer, NL
5 dagen geleden

Enthousiaste docent stagebegeleider

1 FTE

Voor een VSO (Voortgezet Speciaal Onderwijs) in de provincie Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een docent stagebegeleider / mentor.

Je gaat lesgeven aan een vierdejaars klas met leerlingen in de leeftijd van 16 / 17 jaar. De leerlingen lopen 3-4 dagen stage en krijgen 1-2 dagen les.

Op deze school zitten leerlingen met gedrags-, ontwikkelings- en / of psychiatrische problematiek. Het is daarom van belang dat je stevig in je schoenen staat en affiniteit hebt met deze doelgroep.

Je weet dat deze leerlingen een speciale aanpak nodig hebben!

Jij bent een docent met coachende kwaliteiten, je werkt leerlinggericht en je weet goed aan te sluiten bij de individuele behoeften en mogelijkheden van de leerlingen.

Jij bent pedagogisch ijzersterk en creëert een veilig pedagogisch (leer)klimaat, een mooie stageplek waarin je de leerlingen intensieve begeleiding biedt.

Ben jij een docent die het als uitdaging ziet om leerlingen die vast lopen in een ontwikkeling een nieuwe kans te geven en te stimuleren in hun (sociaal-emotionele) ontwikkeling?

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier