Begeleider Nachtdienst 10 - nachten per maand
Elver
Nieuw-Wehl, NL
3 dagen geleden

Je gaat aan de slag als Begeleider binnen de Nachtdienst in Nieuw-Wehl. Samen met 5 andere collega's werk jij gedurende de nacht en zorg jij voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de bewoners.

De werktijden zijn variërend van 22 : 15 uur tot 07 : 30 uur. Je bent samen verantwoordelijk voor de bewoners van Elver op het terrein in Nieuw-Wehl, de doelgroep is breed waarbij je moet denken aan intensieve verzorging of juist intensieve begeleiding.

Als Nachtdienst werken we op de zorgvraag van de bewoner en hebben we ook een aantal vaste zorg en begeleiding momenten.

We fietsen 's nachts over het gehele terrein. We komen op alle groepen dus ook veel verschillende bewoners en niveaus, dit maakt het werken in de nachtdienst erg gevarieerd en leuk! 's Nachts werken brengt ook veel rust mee en meer aandacht voor bewoners zonder de drukte van overdag.

We zijn als team creatief in het bedenken van oplossingen voor alle voorkomende bijzonderheden en dit kan een leuke uitdaging zijn.

Waarom hier werken?

Kom bij ons werken omdat wij als nachtdienst team jou nodig hebben om ervaringen en kennis te delen en om te blijven ontwikkelen! Binnen de Nachtdienst werken wij op een begeleidende manier om zorg, veiligheid, structuur en duidelijkheid te bieden waarbij de bewoners zoveel als mogelijk invloed hebben op hun eigen leven.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Begeleider binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep, zoals hierboven wordt aangegeven zorg jij samen met jouw collega's voor een goede nachtrust van de bewoners.

Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van de nachtdiensten. Binnen ons team is het van belang dat je zelfstandig kunt werken.

In het geval van een calamiteit kan jij adequaat handelen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's.

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt en alle dagen van de week inzetbaar bent.
 • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroepen en je kan omgaan met probleemgedrag.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3 . Denk hierbij aan : Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.
 • Wat bieden wij jou?

 • Je werkt 10 nachten per maand .
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.
 • 853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier