Meetspecialist KB
Stedin
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Werk waar je trots op kan zijn

Dit ga je doen

Ben jij een ervaren meetspecialist die van aanpakken weet? Of ben je bereid dit vak te leren? Ben je toe aan een volgende stap, en wil je daarnaast jezelf ontwikkelen?

Solliciteer dan direct op deze vacature bij Instandhouding in de regio Utrecht.

We zoeken bij Stedin een meetspecialist kathodische bescherming. Een veelzijdige functie. Zo werk je de ene dag in de put aan een gas transportleiding of verricht je metingen in het veld en assisteer je de andere dag een gebiedsverantwoordelijke met onderzoeken of verwerk je thuis rapportages.

 • Hoe meer je kunt, hoe breder je inzetbaar bent en hoe afwisselender de functie is. Werken doe je in ons hele verzorgingsgebied;
 • van het centrum van Rotterdam tot een weiland in Montfoort; jij bent daar waar jij nodig bent! Een beetje fit, sterk en buitenmens mag je dus best zijn.

  Trots ook. Want die overall en auto van Stedin staan je goed. Bovendien doe je belangrijk werk, want zonder jou geen transport.

  Maar bovenal kies je voor de toekomst. Voor de wereld om je heen. En jouw ontwikkeling? Die staat centraal. Specifieke trainingen volgen, genoeg doorgroeimogelijkheden en de kansen om het beste uit jezelf te halen. Mooi toch?

  Worden we blij van

  Dit is echt een baan voor doeners. Niet lullen, maar poetsen en je targets halen. Bovendien ben je een doorzetter en teamspeler.

  Ook vinden we het top als je aan de toekomst denkt en de Nederlandse ondergrondse infrastructuur helpt door de levensduur van ondergrondse stalen transportleidingen te verlengen.

  Wat jou verder misschien wel onze meetspecialist kathodische bescherming maakt?

 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 4 afgerond, in een elektro technische richting;
 • Je bent bereid om aanvullende vakopleidingen te volgen;
 • Je bent minimaal in het bezit van de aanwijzing VP Netten;
 • Je woont in de regio Utrecht.
 • Elke maand je Persoonlijk Budget kiezen

  Het Persoonlijk Budget is een percentage van je bruto maandsalaris en ontvang je bovenop je salaris. Afhankelijk van je salarisschaal is dat tot 24% van je brutosalaris, inclusief 8% vakantiegeld.

  Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kun je het uit laten keren voor een maandelijks extraatje.

  Of je koopt extra verlofdagen.

  Flexibele werktijden

  Wil je zelf je werkweek indelen? Samen met je leidinggevende bepaal jij zo veel mogelijk je eigen werktijden. We werken 8 uur per dag.

  Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je de mogelijkheid om, wanneer het kan, thuis te werken.

  Vervoer

  We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken.

  Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis). Met je FlexBudget kun je dit aanvullen tot 19 cent netto per kilometer.

  Krijg je als monteur je eigen bedrijfsbus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Onze bedrijfs- en leaseauto's zijn steeds vaker elektrisch.

  Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto’s.

  Daar hoor je bij

  Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Kathodische Bescherming van de afdeling Instandhouding in Utrecht. We werken hard en hebben hart voor het werk wat we doen.

  En zie je de oplossing niet? Dan is er altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht. Ze hebben je er graag bij.

  Mooie arbeidsvoorwaarden

  Die wil je hebben

  Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding, max € 4013,28 bruto per maand als je 40 uur per week werkt;
 • Je krijgt per jaar 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Je kan hiermee extra vrije dagen kopen, kiezen voor extra salaris of dit juist gebruiken als aanvulling van je pensioen.
 • Het Persoonlijk Budget bedraagt 24% van je brutosalaris, met inbegrip van 8% vakantiegeld;
 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin;
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou;
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook;
 • Je krijgt een laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer;
 • Je krijgt een bedrijfswagen van ons die je zakelijk mag gebruiken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier