Solution Architect - Publieke Veiligheid
CGI Group, Inc.
Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, Netherlands
9 uur geleden

Position Description :

Denk jij graag vanuit architectuur uitgangspunten mee aan nieuwe oplossingen voor de digitale wereld met complexe vraagstukken bij diverse klanten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Solution Architect bij CGI word jij eigenaar van de architectuur van één of meer digitale oplossingen, zowel op conceptueel als op technisch niveau.

Door jouw inhoudelijk leiderschap ben jij de verbindende factor tussen business en IT, tussen strategie en uitvoering. Jij bepaalt mede welke (deel)oplossingen worden gekozen, en hoe deze tot één werkend geheel worden geïntegreerd.

Je zorgt voor goed werkende digitale oplossingen doordat je de context begrijpt en afgewogen beslissingen neemt samen met stakeholders en partijen die deelsystemen leveren.

Je ondersteunt de realisatie, integratie en evolutie van werkende oplossingen. Waar nodig creëer je modellen om je oplossing te visualiseren en valideren met je stakeholders.

Je neemt verantwoordelijkheid voor de integrale oplossing in alle levensfasen : van architectuurconcept in een aanbieding tot levende architectuur tijdens realisatie, integratie en operatie van de oplossing.

Samen kunnen wij Nederland een stuk veiliger maken door succesvolle realisatie van projecten en vernieuwing van de veiligheidssituatie van ons land.

Wat breng je mee?

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. We zien dat technologie een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving.

CGI bouwt innovatieve oplossingen voor deze veranderende digitale wereld.

Je bent een gepassioneerde professional, die steeds weer nieuwe uitdagingen zoekt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen en collega's succesvol te coachen.

Je bent een echte teamplayer die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent geduldig en analytisch aangelegd, maar kan ook met onzekere en veranderende omstandigheden omgaan.

Een vakspecialist in hart en nieren met een duidelijke mening en visie, die buiten de gestelde kaders denkt. Je vindt het leuk om anderen te inspireren, maar daagt ze ook uit.

Daarnaast ben je altijd goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van architectuur en relevante digitale technologieën. Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van systeemontwikkeling en -integratie voor complexe oplossingen, ook in een agile context;
 • Kennis van en ervaring met interface-management en het op elkaar afstemmen van partijen die deeloplossingen leveren;
 • Kennis van en ervaring met interface- en integratietechnologieën zoals moderne integratieplatformen, enterprise-integration patronen en integratie- architectuurstijlen;
 • Kennis van en ervaring met architectuurmodellering zoals UML en Archimate, en agile werkwijzen als Scrum, SAFe en / of BusDevSecOps;
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Waar kom je terecht?

  De politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en het gezag op straat.

  De politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners.

  CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de politie op het gebied van Business Intelligence en burgerparticipatie.

  Wij willen het beste uit jou halen

  Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega's en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier