Opzichter Onderhoud
continu
Venlo, NL
4 dagen geleden

Opzichter Onderhoud

Ter versterking van het team Beheer ga je als Opzichter (niet-planmatig) Onderhoud zo spoedig mogelijk aan de slag :

 • Zorgdragen voor een kostenbewuste uitvoering van het mutatieproces en reparatieverzoeken die binnen de bestaande richtlijnen en naar tevredenheid van bewoners is.
 • Je bent verantwoordelijk voor de mutaties en reparatieverzoeken; van inspectie en beoordeling tot opdrachtverstrekking, financiële afwikkeling en eindinspectie.
 • Maar ook voor de opname, opdrachtverstrekking, begeleiding, financiële afwikkeling en eindinspectie van het vervangen van douche, keuken en toilet in een woning.

  Wat maakt jou dé opzichter niet-planmatig onderhoud? Door een juiste mix van schriftelijke- en mondelinge communicatie, klantbenadering, pro-

  activiteit en techniek streef je een hoge klant-tevredenheid na. Je werkt actief en positief mee aan het signaleren en benutten van kansen en ideeën om de werkprocessen efficiënter en effectiever te maken.

  Je beschikt over een relevante afgeronde MBO-opleiding. Je hebt bij voorkeur de nodige ervaring als opzichter onderhoud.

  Kennis van en / of werkervaring op het gebied van de volkshuisvesting, onderhoud en het bouwbesluit is vereist.

  Heb jij bovenstaande kennis en ervaring en herken jij je in de volgende competenties : klantgericht, samenwerken, initiatief, integriteit, besluitvaardigheid, zorgvuldigheid en probleemanalyse, wacht dan niet langer en reageer!

  Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is. Deze structurele functie wordt volgens CAO Woondiensten ingedeeld in schaal G.

  Voor deze woningcorporatie is wonen meer dan alleen een dak boven het hoofd. Ook een prettige woonomgeving waar mensen op een fijne manier met elkaar samen kunnen wonen is van groot belang.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier