Machine Operator Verpakkingsafdeling
AB Zuid-Holland
Oud-Beijerland
19 uur geleden

Omschrijving vacature

Wat ga je doen?Als machine operator op de verpakkingsafdeling heb jij een zeer divers takenpakket. Voorafgaand aan het verpakken worden de juiste aardappels geselecteerd.

Jij zorgt dat de inspectieapparatuur, de verpakkingsmachines en geautomatiseerde krattenlijn / zakkenlijn juist ingesteld zijn.

Het verhelpen van kleine storingen en het uitvoeren van eerstelijnsonderhoud horen hier ook bij.

Jij geeft graag aanwijzingen aan je collega’s op de verpakkingsafdeling op procesmatig en kwalitatief vlak. Het is van belang dat jij je verantwoordelijk voelt voor het naleven van de productieplanning.

Verpakkingsmateriaal, herwerk en kratten worden daarom tijdig aangevuld en afvalstromen worden afgevoerd.

Om de kwaliteit op de werkvloer en van de aardappels zelf te handhaven, leef jij de hygiëne voorschriften na en voldoe jij samen met je team aan de eisen die gesteld worden in het kwaliteitssysteem (Brc en iso 9001).

Tijdens kwaliteitscontroles kijk jij naar de coderingen, de sluitingen, het gewicht en de kwaliteit van de verpakte aardappels.

De informatie wat betreft de kwaliteit, de productieaantallen, de aardappelrassen, tht codes etc. verwerk jij in het software pakket Navision.

Voor wat, hoort wat, jij krijgt

 • Een goed salaris dat ligt tussen de € 14,06 en €15,68 bruto per uur, exclusief 14-16% ploegentoeslag
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag
 • Een dienstverband bij een van de grootste aardappelcoöperaties van Europa!
 • Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een gezellig team van collega’s.
 • De ideale kandidaat

 • Heeft ervaring in het werk als machine operator en met automatische systemen
 • Staat open voor flexibele werktijden in een 2 ploegendienst, inclusief de zaterdagochtend
 • Heeft affiniteit en ervaring in de agrarische sector
 • Is communicatief vaardig en kent een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Waar je aan de slag gaatJij gaat aan de slag bij een van de grootste aardappelcoöperaties van Europa! Bijna 50 jaar geleden hebben aardappeltelers uit de Hoeksche Waard en Voorne-putten de handen ineen geslagen om de krachten te bundelen.

  Met elkaar telen zij kwalitatieve aardappelen die tegen een eerlijke prijs verkocht worden. Jaarlijks worden er wel ton aardappelen geteeld! De telers zijn er van verzekerd dat hun afzet goed verkocht gaat worden en ze worden begeleid waar nodig.

  Dit bedrijf onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier. Denk aan het hergebruik van water, het opwekken van eigen energie en biologische gewasbeschermingsmiddelen.

  Jij komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team. Samen maken jullie je sterk en werken jullie dagelijks met een van de prachtigste producten van Nederlandse bodem : de aardappel!Meer informatie & solliciterenHeeft deze vacature jouw interesse gewekt?

  Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie kun je contact opnemen met :

  T : 0187-725358

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier