Operator Hoogeveen, Ardagh, Ardagh MP Netherlands B.V. Hoogeveen
Randstad
HOOGEVEEN, NL
12 dagen geleden

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een uitdagende baan met toekomstperspectief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Ardagh in Hoogeveen hebben wij een vacature voor een mechanisch operator. Het is een fulltime functie in de 3-ploegendienst waarbij je op de werkvloer wordt opgeleid tot lijntechnicus.

Wil jij je verder ontwikkelen als operator en groeien naar de verantwoordelijke functie van lijntechnicus? Lees dan vooral verder!

Als lijntechnicus is het produceren van de blikken je belangrijkste taak. Oog voor hygiëne en kwaliteit zijn daarbij essentieel.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen en afstellen van de machines en zorg je ervoor dat de productielijnen technisch in goede staat blijven.

Daarom is het belangrijk dat je ervaring en / of affiniteit hebt met metaal, motorvoertuigentechniek, mechanische- of elektrotechniek.

Ardagh moedigt jou aan nieuwe ideeën, nieuwe benaderingen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Zij zorgen continu voor opleidingen en trainingen, zodat jij de laatste technologische ontwikkelingen op de voet kan volgen.

Wij bieden je bij deze een fulltime baan met uitgebreide opleiding in de procesindustrie met kans op een vaste aanstelling bij Ardagh!

Een afgeronde technische opleiding op MBO 3 of MBO 4 niveau is hiervoor een must.

Ardagh is onderdeel van de Ardagh Group. Ardagh Group creëert verpakkingen voor tal van marktsectoren, waaronder, onder ander, drankblikjes, voedsel, spuitbussen, bier en blikken voor baby voeding.

Ardagh Hoogeveen is onderdeel van de divisie Metal en maakt metalen blikken voor babyvoeding.

Vind jij het leuk om te sleutelen en wil je graag verder groeien in de procesindustrie? Reageer dan nu op de vacature via de onderstaande knop SOLLICITEER of stuur je cv en motivatiebrief naar janette.

hollemans nl.randstad.com. Voor vragen of aanvullende informatie kan je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0610687925.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Janette Hollemans

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier