Parttime Verpleegkundige Psychiatrie
Startpeople
Winschoten, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze functie ben je bezig met het ondersteunen en begeleiden van volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen.

Jouw doel is om er voor te zorgen dat de cliënt weer zelfstandig kan functioneren. Het is hierbij belangrijk dat je de cliënt en zijn situatie goed leert kennen.

Samen met andere hulpverleners probeer je daarom zoveel mogelijk informatie te vergaren. Samen met de cliënt ga je doelen stellen en het is de bedoeling dat je er samen naartoe werkt om deze te behalen.

Dit vraagt soms veel geduld en aandacht voor jouw cliënt. Je moet concequent zijn en ook snel kunnen handelen. Ondertussen hou je zoveel mogelijk rekening met de behoeften en mogelijkheden van de cliënt.

Je start je dag altijd met een overdracht van je collega(s). Per cliënt krijg je de belangrijkste zaken en bijzonderheden overgedragen.

Daarna is het tijd om de werkvloer op te gaan. Tijdens jouw dienst ben je het aanspreekpunt voor de cliënten en gaat regelmatig met ze in gesprek.

Het kan zijn dan een bewoner zich niet goed voelt of ergens niet uitkomt. Samen probeer je dan een juiste oplossing te vinden.

Vind jij het leuk om goed te observeren wat er op de werkvloer allemaal gaande is? Dat is namelijk ook een taak van jou.

Jij houdt de cliënten in de gaten en spreekt ze aan wanneer dit nodig is. Bijzonderheden rapporteer je zodat jouw collega's ook weten wat er speelt.

Het is dan ook erg belangrijk om vroegtijdig te signaleren of het niet goed gaat met een cliënt zodat je deze vroegtijdig kan helpen.

Hierbij kan je terugvallen op een behandelaar of arts. Daarnaast heb je nog de taak om de medicatie uit te delen. Je overlegt met de arts over eventuele aanpassingen of veranderingen in de medicatie.

Aan het einde van jouw dienst met je je rapportage op. Hierin zet je al je observaties van jouw cliënten en de dingen die jou opvielen.

Wie ben je?

Je bent in ieder geval een gediplomeerd verpleegkundige met een hart voor de zorg. Je bent dus in het bezit van je MBO-V of HBO-

V. Verder voldoe je aan de volgende eisen :

 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je bent bevoegd en bekwaam voor de meest voorkomende handelingen
 • Over het bedrijf

  Deze werkgever is een grote geestelijke gezondheidsorganisatie in noord Nederland. Zij hebben als doel om de gezondheid en het welzijn van hun cliënten te verbeteren.

  Dit doen zij op diverse locaties in Groningen, Drenthe en Friesland. Op de verschillende locaties wordt ook verschillende soorten zorg aangeboden.

  De organisatie is momenteel bezig met een pilot. Waar voorheen een cliënt moest worden doorverwezen naar verschillende behandelaars, zitten deze behandelaars nu allen in hetzelfde team.

  Dit maakt dat de cliënt minder vaak wordt doorverwezen en dus sneller wordt geholpen. In jouw team zitten dan ook mensen met verschillende specialisaties en samen werk je eraan om de cliënt zo goed mogelijk te helpen.

  Je kunt op deze manier sneller en makkelijker schakelen met je collega’s.

  Wat bieden wij jou?

  Ten eerste bieden wij jou een leuke nieuwe uitdaging. Maar daar horen ook andere zaken bij. Zo krijg jij het volgende :

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Een dienstverband voor onbepaalde tijd behoort daarna tot de mogelijkheden;
 • Een parttime baan van minimaal 24 uur per week;
 • Salaris conform CAO GGZ - FWG 45 (max € 3135 op basis van fulltime)
 • Reiskosten (€ 0,19 per km)
 • Online) opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld : gesprekstechnieken, persoonlijk leiderschap, enz.)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier