Schoonmaker gebouwen/kantoren
Randstad
VENLO, NL
1 dag geleden

Vacature schoonmaak

Vind jij het fijn om resultaten te boeken, een verschil te maken en is schoonmaken jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de omgeving Venlo / Venray wordt hard gezocht naar collega’s in de schoonmaak. Als schoonmaakmedewerk(st)er zorg jij voor een nette werkplek, omgeving of andere publieke ruimtes.

Wie zoeken wij?

Iemand die consistent, oplettend en planmatig is. Het is belangrijk dat jij het niet erg vindt om jouw handen uit de mouwen te steken.

Daarbij mag je best trots zijn op jouw werk. Je kunt in situaties terechtkomen dat je in woningen / hotelkamers of publieke ruimtes schoonmaakt.

Hierdoor is een bepaald level van discretie van belang. Je zult niet alleen punctueel moeten zijn, maar je zult ook moeten leren om je tijd efficiënt te benutten.

Wat zijn jouw taken?

Als schoonmaker maak je verschillende locaties en plekken schoon. Daarbij verschilt niet alleen waar je schoonmaakt, maar ook wat je schoonmaakt.

Je krijgt voor elke taak een bepaald aantal minuten / uren, waardoor het belangrijk is om zelf in te kunnen schatten hoeveel tijd iets kost.

Taken zijn bijvoorbeeld het stofzuigen, dweilen en afstoffen van ruimtes / objecten.

Wat bieden wij jou?

Afhankelijk van jouw kwalificaties en leeftijd, ontvang jij een salaris van minimaal €11,- bruto per uur (vanaf 21 jaar).

Het salaris verschilt per bedrijf, en bij sommige bedrijven is het salaris zelfs bespreekbaar. Dus reageer vooral op de vacature als je interesse hebt! Hierbij zijn er binnen de bedrijven vaak mogelijkheden tot doorgroeien, waardoor je een vaste kracht kan worden.

Na een aantal maanden kan gekeken worden of beide partijen tevreden zijn, waaruit een contract bij de opdrachtgever kan komen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Of neem contact op met Pim, Ivanhu of Isa via 077-3552715 of mail naar venlo.

venray nl.randstad.com .

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier