Docent Bedrijfseconomie met Bedrijfskundige affiniteit
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Arnhem
15 dagen geleden

De opleiding Bedrijfskunde zoekt voor de campus in Arnhem en in Nijmegen met ingang van 1 augustus 2019 een :

Docent Bedrijfseconomie met Bedrijfskundige affiniteit 0.6 1,0 fte

De Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen biedt 15 opleidingen op het gebied van management, economie en rechten aan voor circa 10.

000 studenten. Een enthousiast docententeam verzorgt onderwijs vanuit moderne werkvormen, zoals themagericht projectonderwijs en praktijkgerichte werkcolleges.

De opleidingen van de FEM zijn sterk in ontwikkeling, staan goed aangeschreven en hebben een directe band met de praktijk.

De opleiding Bedrijfskunde van de FEM leidt studenten op voor bedrijfskundige functies op het gebied van beleid, kwaliteit en advies en heeft een voltijd-

en deeltijd / duaal variant. De missie van de opleiding is : Je hebt een passie om organisaties duurzaam te verbeteren’

Wat zijn uw werkzaamheden?

Uw primaire taak is het lesgeven aan en begeleiden van studenten en ontwikkelen van onderwijs. U verzorgt colleges en workshops voor studenten van de opleiding Bedrijfskunde in de voltijd en deeltijd.

Tevens begeleidt u studenten bij projecten, stages en afstudeeropdrachten.

Wat zijn uw kwaliteiten?

U weet van economie een levend en praktisch vak te maken. U bent een ondernemend persoon, die in staat is om zelfstandig onderwijsmodules te ontwikkelen en uit te voeren in nauwe samenwerking met het team.

U vindt het een uitdaging om met jonge mensen te werken aan hun toekomst. U weet ze te boeien met uw enthousiasme voor het vak.

U hebt een open stijl van communiceren en u bent een echte teamspeler. Daarnaast kunt u binnen het bedrijfskundeteam integraal, out of the box, meedenken en bijdragen aan nieuwe didactische en inhoudelijke ontwikkelingen in het onderwijs.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde, relevante universitaire opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Economie of Bedrijfskunde met een economische variant;
 • Visie op de (toekomstige) ontwikkeling van Management Control;
 • Enige jaren bedrijfservaring, bij voorkeur in een multidisciplinaire omgeving;
 • Kennis en / of ervaring op het gebied van managementinformatiesystemen en / of ICT.
 • Wat bieden wij en waar komt u te werken?

  U komt te werken in een team met betrokken en bevlogen collega’s in een platte organisatie, die met passie jonge professionals een volgende stap in hun ontwikkeling helpen zetten.

  Voor ons zijn de studenten geen nummer, maar individuen die elke dag het beste van ons vragen. Ons team heeft door de loop der jaren een cultuur opgebouwd waar we trots op zijn.

  Dat kenmerkt zich door veiligheid, vertrouwen, vernieuwing en het nemen van verantwoordelijkheid. Samen met onze studenten proberen wij de opleiding Bedrijfskunde continue te verbeteren.

  Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor 1 jaar. U wordt in eerste instantie aangesteld als Docent niveau 1. Afhankelijk van uw ervaring en de functie-

  inhoud bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.892,31 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

  Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier