Chauffeur
VSDV Transport
Vaassen
1 dag geleden

Waarom zou je gaan werken bij VSDV? Het is heel simpel. Wij zijn een grote logistieke speler in Nederland en ver daarbuiten maar ondanks dat zijn we heel normaal gebleven .

Hierdoor zijn we een bedrijf met een platte organisatiestructuur. Wij hebben een nuchtere West-Friese aanpak en zijn daarom altijd open en eerlijk tegen elkaar!

De locatie in Vaassen, TLS Logistics, is onderdeel van de distributie divisie en is kenmerkend vanwege het specialisme in de regio Noord en Oost Nederland.

Per direct zijn wij opzoek naar :

Chauffeur (CE) standplaats Vaassen

Wat houdt de functie in?

Als distributiechauffeur rijd je van maandag t / m vrijdag. Je start de werkdag rond een uur of 7.00 vanaf de standplaats in Vaassen.

Je trailer staat geladen, dus als je de vracht gecontroleerd hebt kan je gelijk op pad. Je rijdt voornamelijk in het noorden, midden en oosten van Nederland en vervoert diverse goederen naar onze klanten.

Het aantal stops verschilt per dag, kortom geen dag is hetzelfde! Rond 18.00 uur kom je weer terug op de standplaats en kan je richting huis om aan te schuiven voor het avondeten.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en code 95;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent sociaal, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker;
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Je komt terecht in een groot en gezellig familiebedrijf waar aandacht voor de chauffeurs centraal staat. Persoonlijke aandacht en waardering speelt bij ons een grote rol.

  En daarnaast, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, ontvang je het salaris altijd op tijd op je rekening!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier