Invoice Coördinator Transport
Flex
Oostrum, NL
11 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Analytische mindset en bekend met de wereld van transport? Lees dan snel verder voor de vacature Facturatie Coördinator Transport!

Omschrijving

Als Invoice Coördinator Transport heb jij een afwisselende en dynamische rol. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het gehele transportfacturatie proces waarbij jij een coördinerende rol hebt.

Jij zorgt in deze rol voor een correcte inhoud en een zo vloeiend mogelijke voortgang van het proces. Je controleert en codeert alle inkomende vervoerdersfacturen, bereidt uitgaande klantfacturen voor en lost voorkomende problemen op een snelle en efficiënte manier op.

Belangrijk hierbij is dat het om grote bedragen gaat en dat de flow continue optimaal moet verlopen, ook daar ben jij verantwoordelijk voor.

Regelmatig schakel jij dus ook met de klant.

Daarnaast werk je voortdurend aan het verbeteren van het proces en kun je adequate rapportages opstellen en deze helder communiceren richting de Manager Procurement en Transport.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier