Verslavingsarts KNMG
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ook in coronatijd werven we door : Brijder Ambulant in Den Haag zoekt wegens uitbreiding een verslavingsarts KNMG.

Brijder Ambulant Den Haag zoekt een ervaren verslavingsarts die zich naast patiëntenzorg wil inzetten voor innovaties in de verslavingszorg.

De afdeling biedt met meer dan 50 FTE een breed aanbod van ambulante poliklinische behandelingen aan een uiteenlopende doelgroep van patiënten met verslavingsproblematiek en comorbiditeit.

De dynamische afdeling is volop in ontwikkeling en er is veel ruimte voor scholing en wetenschappelijk onderzoek, o.a. op het gebied van schematherapie, contingentie management en MBRP.

De afdeling bestaat uit vier multidisciplinaire teams (psychiaters, psychologen, GZ psychologen, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen).

Er wordt hard gewerkt en veel gelachen in een relaxte sfeer. De deuren van de teamkamers staan altijd open en samenwerken binnen de teams is een vanzelfsprekendheid.

Sinds kort ontwikkelen en implementeren we een model voor fasegericht behandelen. Hierbij wordt in de eerste fase ingezet op motivatie, minderen en het verhelderen van de herstelvraag.

In de tweede fase wordt intensief behandeld met verslavingsspecifieke interventies evenals behandeling van de comorbiditeit (schematherapie, emdr, IE, IR, systeemtherapie).

In de laatste fase is er aandacht voor terugvalpreventie.

In deze functie geef je uitvoering aan het regiebehandelaarschap en ben je verantwoordelijk voor :

 • Voeren van medische intakegesprekken, screeningsgesprekken en indien nodig besluiten tot klinische opname
 • Medicamenteuze behandeling en begeleiding bij detoxificatie
 • Crisisbeoordelingen, eventueel bij patiënt thuis
 • Deelname aan patiëntbesprekingen en het multidisciplinair overleg
 • Begeleiden van HAIO, MIAM opleidelingen en verpleegkundig specialist in opleiding
 • Deelname aan achterwachtrooster
 • Meedenken met en richting geven aan beleid
 • De locatie aan de Zoutkeetsingel in het centrum van Den Haag is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto en beschikt over voldoende parkeerruimte.

  Functie-eisen

 • KNMG geregistreerd verslavingsarts
 • Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 30-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4758- en maximaal € 6564,- (FWG 70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Heb je nog vragen of wil je een dag(deel) sfeer proeven? Neem dan contact op met Wilfried Ekkers, manager zorg, via 06-57712212.

  Over Parnassia Groep

  Brijder richt zich op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problemen. De wensen en mogelijkheden van onze cliënten, hun omgeving en onze expertise vormen de bouwstenen van de behandeling.

  Inzichten van ons eigen onderzoeksbureau en ervaringen van onze cliënten zorgen ervoor dat we onze zorg continu verbeteren.

  Brijder Jeugd biedt hulp aan jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar die problematisch middelen gebruiken of gamen / gokken.

  Ouders en eventuele belangrijke anderen betrekken we nauw bij de behandeling. Er is nadrukkelijk aandacht voor belangrijke leefgebieden als school, vrienden, werk en vrije tijd, zingeving en financiën.

  Zo zorgen we ervoor dat jongeren hun leven weer op de rit krijgen.

  Brijder is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  De zorgmerken i-psy, PsyQ en Brijder zijn samengegaan onder aansturing van een gemeenschappelijk directieteam en doorgegaan als één B.V.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier