Accountmanager Krediet Verzekeren
Rabobank
Utrecht , NL
5 dagen geleden

Ben jij ondernemend en ambitieus? En wil je meebouwen aan een fantastische propositie op het gebied van Kredietverzekeringen?

Dan is team Corporate Insurance op zoek naar jou! We hebben binnen onze mooie club ruimte voor een Accountmanager Credit Insurance binnen Corporate Insurance.

Stel je eens voor dat jij bij één van de grootste intermediairs van Nederland komt te werken en de regie hebt op een impactvolle klantportefeuille van één van de teams van Corporate Insurance.

Daarnaast beantwoord je de meest complexe klantvragen en vraagstukken die hiermee samengaan. Als Accountmanager Credit Insurance heb je frequent klantcontact en ben je verantwoordelijk voor de beheerplanning en de voorbereiding van de strategische gesprekken door de Account Director.

Daarnaast voer je zelf de operationele beheergesprekken. Een uitdagende commerciële binnendienstfunctie waarbij jij de regie hebt en de spin in het web bent! Omdat deze propositie nog in ontwikkeling is, bouw je mee aan de propositie, processen en advieslijnen.

Ook krijg je de kans je verder te ontwikkelen wellicht tot Account Director of tot een van de andere functie binnen het verzekeringsdomein.

Met elkaar Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Corporate Insurance bundelt de krachten om elke klant de juiste aandacht van de juiste adviseur, op het juiste moment te geven.

De afdeling Corporate Insurance is verdeeld over sectorteams schade, die bestaan uit account directors, accountmanagers, risk consultants en interne accountmanagers.

Naast het specialisme Kredietverzekeren kent de afdeling zes sectorteams, Publiek en Gezondheidszorg, Bouw en Vastgoed, Handel ICT en Dienstverlening, Food, Industrie en Transport en Automotive.

Daarnaast adviseren we op het gebied van Collectief Inkomen. Wij werken voor alle sectoren en maken gebruik van de slagkracht en kennis van de sectorteams en die van de relatiemanagers van de bank.

Met jou erbij als Accountmanager Credit Insurance staat de teller van het team op 55 collega’s waaronder : Herman van Seggelen, Account Director Credit Insurance : Bij Rabobank willen we ondernemingen laten groeien.

Hoe uitdagend is het om de mooiste bedrijven van Nederland te adviseren over het afdekken van hun handelsrisico’s. Door een goede samenwerking help je mee bij het optimaliseren en beschermen van de cashflow.

Een mooie verbinding tussen bankieren en verzekeren! Inhoud van de functie Samen met de Account Director Credit Insurance, zorg je voor tevreden klanten en bouw je de kredietverzekeringsportefeuille verder uit.

 • Je doet dit onder andere door : Voorbereiden van commerciële gesprekken voor de Account Director Credit Insurance; Onderhouden van contact met klanten en verzekeraars over lopende kredietverzekeringen, waaronder limietaanvragen;
 • Verzorgen van offerte-aanvragen bij Kredietverzekeraars en je werkt deze uit; Onderhouden van contact met collega’s binnen de bank, zoals Factoring en financieringsspecialisten n.

 • a.v. werkkapitaalfinancieringen; Voorbereiden van continuaties en je bespreekt deze in voorkomende gevallen rechtstreeks met de klant;
 • Mee opbouwen van de propositie Credit Insurance; Met jouw talenten Dat klantgerichtheid, plannen en organiseren en communicatiekracht onmisbaar zijn voor de functie Accountmanager Kredietverzekeren is logisch.

 • Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf op punten herkent : Hbo+ werk- en denkniveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring in de Grootzakelijke verzekeringsbranche;
 • Kennis en ervaring in het adviseren van kredietverzekeringen; Financieringskennis en / of ervaring met financiering van werkkapitaal is een pré.

 • In het bezit van alle relevante WFT-diploma’s (WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk en WFT Inkomen); Inzicht in de corporate verzekeringsmarkt, kennis van de dynamiek van deze markt en de spelers die binnen deze markt actief zijn;
 • Kennis en ervaring op het gebied van riskmanagement; Kennis van systemen waaronder Excel en PowerPoint. Bij de Rabobank Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op manieren zoals : Nadenken over de toekomst doen we continu.

  We investeren 3,8 miljard euro in duurzame energieopwekking, zodat generaties na ons in een schonere wereld kunnen leven.

  Wil jij dit ook? De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 • Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : Een bruto maandsalaris tussen €3.,21 en €4.,62 (conform schaal 8);
 • Een dertiende maand en vakantiegeld;Een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou.

 • Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen. Uitbetalen kan uiteraard ook;
 • Flexibiliteit in werktijden en locatie onafhankelijk werken; % vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor?

  Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding. Als je hybride werkt dan is een thuiswerkvergoeding ook mogelijk; Een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.

  Laten we kennismaken. Ben jij hem / haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Account Director Credit Insurance?

  En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Houten.

 • Handig om te weten : Solliciteren kan via de Solliciteer’ button;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier