Junior Productiemanager
VSH
Hilversum, Noord-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij na het behalen van je HBO of WO- diploma al stevige werkervaring opgedaan binnen een productiebedrijf, bijvoorbeeld in een operational excellence team?

Ben jij diegene die altijd het voortouw neemt als er projecten geleid moeten worden? En staat het als een paal boven water dat jij je zowel op persoonlijk als professioneel vlak wil blijven ontwikkelen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Als junior productiemanager bij VSH krijg jij de mogelijkheid om deze functie als springplank te gebruiken om vervolgens door te groeien!

Wat houdt de functie van Junior Productiemanager in?

Onze assemblage locatie verhuist van Amersfoort naar Zeewolde. Nieuwe machines, nieuwe systemen en nieuwe mensen brengen veel uitdagingen met zich mee.

Als Junior Productiemanager word jij gekoppeld aan een door de wol geverfde productiemanager die jou alle kneepjes van het vak gaat leren.

Stap voor stap ga je de afdeling leren kennen. Je begint met het oppakken van (kleinere) projecten binnen de afdeling Assembly waarbij jij fungeert als projectleider.

Wanneer jij een aantal projecten succesvol hebt afgerond zal je steeds een grotere verantwoordelijkheid krijgen. Hierbij kun je denken aan projecten waar zowel de afdeling Assembly als het warehouse bij betrokken is.

Naast de rol van projectleider ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de aansturen van een ploegleider welke in zijn functie weer verantwoordelijk is voor een ploeg.

Deze ploeg werkt in een drieploegendienst. Ook vanuit deze rol wordt je verantwoordelijkheid steeds groter.

Jij zal deelnemen aan ons interne opleidingsprogramma om je beoogde groeidoelstelling de behalen. Tegelijkertijd kun je in de praktijk altijd terugvallen op de productiemanager en de plant director.

 • Tot je taken behoren verder;
 • verantwoordelijkheid voor personele aangelegenheden waaronder in- door en uitstroom, coaching, troubleshooting, ziekteverzuimbegeleiding en ontwikkelingsgesprekken;
 • zorgdragen voor een veilige werkomgeving;
 • het bewaren van overzicht en rust op de afdeling;
 • bijdragen aan procesverbeteringen en productiviteitsverbeteringen
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier