Recruiter / accountmanager in milieu
Aatop
Veenendaal, Netherlands
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Praat je makkelijk, ben je ondernemend en ben je niet bang om nieuwe contacten te maken? Het leukste werving- en selectiebureau van Nederland is op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden in het kort :

 • Acquisitie bij nieuwe en bestaande relaties (scoren!)
 • Opbouwen en onderhouden van een netwerk met sollicitanten en klanten
 • Werven, selecteren en matchen van sollicitanten
 • Voeren van selectiegesprekken met sollicitanten
 • Projectbegeleiding, opvragen van referenties, offertes opstellen, eigen administratie bijhouden
 • Jouw werkdag als Recruiter / Accountmanager Milieu

  Je begint de dag met een kop vers gezette koffie, checkt je mailbox en probeert zoveel mogelijk hier gelijk een reactie op te geven.

  Vervolgens neem je de nieuwe sollicitaties door, nodig je kandidaten uit of wijs je ze af omdat ze qua profiel niet aansluiten.

  Om een uur of 10 bel je één van jouw klanten om te vragen hoe de sollicitatiegesprekken met de kandidaten zijn verlopen.

  Aan de hand hiervan plan je nieuwe gesprekken in of moet je helaas iemand teleurstellen. Een uur later heb je een intakegesprek met een kandidaat voor de functie van bodemmedewerker.

  In dit uur probeer je een helder beeld te krijgen van de sollicitant en een duidelijk beeld te schetsen van de vacature en het bedrijf.

  Aan het einde van het gesprek concluderen jullie dat er een match is en stel je de kandidaat voor bij de opdrachtgever.

  Dan is het alweer tijd voor de pauze. Na een potje te hebben gedart begin je met frisse moed aan het bellen van een aantal potentiële klanten.

  Na een goed gesprek met één van de potentiële klanten mag je een afspraak met hen inplannen om kennis te maken, leuk! Na een uurtje potentiële klanten te hebben gebeld, begin je met het zoeken naar en benaderen van kandidaten.

  Dit doe je op allerlei platformen en via het eigen systeem waarin alle sollicitanten waar wij contact mee hebben gehad instaan.

  Aan het eind van de dag neem je de tijd voor wat administratieve werkzaamheden. Je kijkt of er in de loop van de dag nog nieuwe sollicitaties zijn binnengekomen en checkt je mail.

  Er is weer een dag voorbij gevlogen.

  Jij :

 • Hebt een afgeronde HBO opleiding (commercieel of op milieugebied)
 • Vindt het leuk om echt te scoren! Je hebt echt een commerciële drive
 • Hebt 1 tot 3 jaar werkervaring (bij voorkeur in soortgelijke functie)
 • Hebt affiniteit met het werkveld Milieu & Ruimte
 • Bent in staat om de markt in kaart te brengen en vraag en aanbod bij elkaar te brengen
 • Hebt rijbewijs B behaald
 • Bezit de volgende eigenschappen : ondernemend, communicatief, commercieel, resultaatgericht en je bent een teamspeler.
 • Hier ga je werken

  Als je wilt werken bij het leukste werving- en selectiebureau van Nederland, dan zit je bij ons goed. Aatop Milieu & Ruimte is een specialistisch onderdeel van werving-

  en selectiebureau Aatop. We houden ons, wellicht had je het al geraden, bezig met de werving- en selectie van hoger opgeleid personeel in de milieu- en ruimtebranche.

  Samen met de andere specialisaties van Aatop houden we kantoor in Veenendaal en Sliedrecht. Je komt te werken in een team van jonge, enthousiaste professionals die samenwerking en samen een goed resultaat bereiken erg belangrijk vinden.

  Onderling heerst er een eerlijke en open sfeer met veel ruimte voor humor. Persoonlijke betrokkenheid vinden we erg belangrijk, wij hopen jij ook!

  Onderling is het altijd erg gezellig, maar er wordt ook hard gewerkt. We vieren kleine en grote successen graag onder het genot van een kroket, darten in de pauze, hebben eigen bedrijfsfruit en (last but not least) een vakantiehuisje in de Belgische Ardennen!

  Benieuwd naar ? Neem een kijkje en leer alvast alle namen uit je hoofd!

  Dit krijg je

  Na het lezen van de tekst hierboven ben je natuurlijk al razend enthousiast, maar er is nog meer! We bieden je een salaris tussen de 2000 en 2500 euro (afhankelijk van opleiding en werkervaring) en hebben ook nog een fijne bonusregeling.

  Daarnaast is er budget voor een mobiele telefoon en hadden we al iets gezegd over dat vakantiehuisje in de Ardennen?

  Spreekt deze vacature je aan? Wacht dan niet langer en stuur jouw cv en een korte motivatie naar michel aatop.nl. Heb je vragen?

  Je mag hem ook bellen op 0318 495 317.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier