Klantenservice medewerker
Randstad
AMSTERDAM, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Op de servicedesk bij ABN AMRO in Amsterdam wordt gezocht naar klantenservice medewerkers die de zakelijke markt bedienen.

In je functie als klantenservice medewerker help jij de zakelijke markt met alle dagelijkse bankzaken van A tot Z. De klant staat hierbij altijd centraal.

Inkomend telefoonverkeer op de servicedesk heeft betrekking op de dagelijkse bankzaken van de zakelijke klanten. Denk hierbij aan vragen over internetbankieren, acces online, een rekeningnummer openen / sluiten of bankpas aanvragen / blokkeren of deblokkeren, vreemde valuta of zakelijk betalingsverkeer van een klant.

Alle (relevante) klantcontacten worden geregistreerd in de daarvoor bestemde systemen (o.a. Siebel).

Een leuke functie want

 • Je mag 36 tot 40 uur per week werken bij ABN AMRO (32 uur is bespreekbaar)
 • Het startsalaris is €15,77
 • Een flexibele functie binnen kantoortijden (maandag t / m vrijdag tussen 08 : 30 en 17 : 00)
 • Herken jij je in het volgende?

 • Ervaring binnen de financiële sector en met telefonisch klantcontact
 • Je maakt je dingen snel eigen en bent heel snel up & running
 • Je staat je mannetje en stevig in je schoenen
 • Kennis van juridische zaken is een pré
 • Binnen de afdeling wordt er veel samengewerkt, je moet goed kunnen functioneren zowel in een team als zelfstandig. Feedback geven en ontvangen is daar een onderdeel van.

  Daarnaast is het hebben van een helicopterview onmisbaar en kun je het aan om 10 ballen tegelijkertijd in de lucht te houden.

  Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen.

  We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms; verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is.

  Klantbelang is ook : een overzichtelijk productaanbod bieden. En : helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

  Ben jij enthousiast geworden? Laat mij dat het liefst zo snel mogelijk weten in een bondige motivatie en vergeet niet een recent CV bij te voegen!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier