Conciërge 1,000 fte
Stad and Esch
Meppel
2 dagen geleden

Wat wij vragen

Wij vragen van een conciërge :

 • Klantgerichtheid;
 • Betrokkenheid;
 • Pedagogische vaardigheden
 • Flexibiliteit
 • Samenwerkingsgericht;
 • Initatiefrijk.
 • Vanwege het feit dat je op meerdere locaties kunt worden ingezet dien je te beschikken over een geldig rijbewijs.

  Arbeidsvoorwaarden

  Salarisschaal 4 Arbeidsvoorwaarden Wat wij bieden

  Het salaris is conform de cao-VO. Stad & Esch kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Over Noorderwijzer - Stad & Esch Naam school Noorderwijzer - Stad & Esch Adres Ezingerweg 52 , 7943AZ Meppel Drenthe Denominatie Openbaar Type onderwijs Regulier Sector Voortgezet onderwijs Contactpersoon Mevr.

  Zwanny de Boer Niveau pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium Website http : / / www.stadenesch.nl / Omschrijving Noorderwijzer

  Noorderwijzer is een samenwerkingsverband tussen 14 vo-schoolbesturen, 1 mbo-bestuur en 3 lerarenopleidingen uit de regio Drenthe.

  Zij hebben hun handen ineengeslagen om kwalitatief goed en duurzaam onderwijs in de krimpende regio te (blijven) bieden en het dreigende lerarentekort aan te pakken.

  Een samenwerking waarbij verbinding en ontwikkeling centraal staat. Oftewel : samen groeien in tijden van krimp.

  Noorderwijzer draagt bij aan :

 • De professionalisering van onze medewerkers
 • Het vergroten van de loopbaanmogelijkheden
 • Het verhogen van het loonbaanbewustzijn
 • Het verruimen van de (vrijwillige) mobiliteit
 • De deelnemende scholen hebben allen een eigen bestuur en identiteit, maar een gezamenlijk doel : aantrekkelijke en goede werkgevers zijn voor (nieuwe) medewerkers in de regio, om samen de kwaliteit van het onderwijs te garanderen.

  Op die manier creëren zij niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar ook een plezierige leer- en leefomgeving in de regio Drenthe!

  Stad & Esch

  Werken bij Stad & Esch is werken op een school waar de passie vanaf spat. Waar je energie krijgt én geeft. Werken bij Stad & Esch is werken in een omgeving waar je groei kunt voelen, waar het leren van onze leerlingen centraal staat en waar creativiteit de motor is en motivatie de drijvende kracht.

  Waar de mensen handelen vanuit persoonlijk leiderschap, zichzelf doelen stellen en elkaar ondersteunen en aanspreken. Stad & Esch maakt serieus werk van het versterken van de autonomie van haar medewerkers.

  Onze stip op de horizon is werken vanuit een hoge mate van zelfsturing en zelfregie.

  Stad & Esch heeft een heel breed onderwijsaanbod : van gymnasium tot praktijkonderwijs. Op het Onderwijspark Ezinge in Meppel vind je de deelscholen Stad & Esch Lyceum, Stad & Esch Beroepencollege, Stad & Esch Praktijkschool en Stad & Esch VSO Meppel.

  Op onze deelschool in Diever bieden we de volledige opleidingen vmbo-tl en havo aan, plus de onderbouw vwo en de onderbouw basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg.

  Missie Stad & Esch

  Onze missie is onze leerlingen optimaal voorbereiden op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. De 21e eeuw vraagt veel van leerlingen.

  Om goed in te kunnen spelen op de voortdurend veranderende samenleving moeten zij aan vele competenties voldoen, waaronder mediageletterd zijn, beschikken over probleemoplossend vermogen, kritisch zijn en kunnen samenwerken.

  Kwalitatief goed onderwijs met een hoog rendement is vanzelfsprekend een doel.

  Wij hebben vier uitgangspunten van waaruit wij onze missie waar maken :

 • Passie als brandstof voor talenten
 • Leerlingen en medewerkers krijgen kansen om optimaal hun mogelijkheden en talenten te onderzoeken, te benutten en hierbij te werken vanuit hun hart.

 • Persoonlijk maken als standaard
 • Naast het behalen van kerndoelen en eindtermen krijg je op Stad & Esch alle ruimte om aan je eigen ontwikkeling als mens, ook in relatie tot anderen, te werken.

 • Creativiteit als sleutel tot succes
 • Elkaar stimuleren en voortdurend prikkelen om vanuit kansen en mogelijkheden steeds iets nieuws te creëren en te beleven.

 • Ruimte voor lef
 • Dat je wordt uitgedaagd om een eigen weg te volgen, dus stellen we vertrouwen in jou en krijg je de ruimte om te experimenteren.

  Alles binnen Stad & Esch is gericht op het leren en groeien van onze leerlingen. Dit betreft kennis, vaardigheden en persoonlijke groei en ontwikkeling.

  Mogen en kunnen zijn wie je bent, werken aan de beste versie van jezelf (rationeel, emotioneel, relationeel en spiritueel),

  Onderwijsorganisatie

  Stad & Esch telt ongeveer 2300 leerlingen en is opgebouwd uit deelscholen. Naast de deelscholen wordt binnen de zogenaamde professionele leergemeenschappen (PLG's) gewerkt vanuit zelfregie.

  De deelscholen staan onder leiding van een deelschoolleider. Stad & Esch heeft één directeur en een directeur-bestuurder.

  Het onderwijs in de deelscholen wordt verzorgd door leraren LB, LC en LD en door onderwijsondersteuners. Onderwijsondersteuners kunnen, onder verantwoordelijkheid van een leraar, in grote mate zelfstandig met leerlingen werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier