Vrijwilliger voor manege de Tijd
Zorgenwelzijnplein
Nieuwveen
1 dag geleden

Functieomschrijving

Werk je graag in een team met paarden en met mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking, kom dan ons vrijwilligers-team versterken.

Manege de Tijd verzorgt op maandagavond, dinsdagmiddag en woensdagochtend paardrijlessen. Op woensdag- en vrijdagmiddag verzorgen menners huifbed-rijden voor mensen met een ernstig meervoudige handicap en van april tot oktober elke werkdag een rit met de huifkar voor een groep in de omgeving van Nieuwveen.

Informatie

Rijklaar maken van de paarden, begeleiden van het paardrijden. (of huifkarrit of huifbed rijden). Verzorgen van de paarden.

Functie-eisen

Je bent sociaal, mens- en diervriendelijk en je werkt graag in een team. Het is heel fijn als je op de dinsdagmiddag beschikbaar bent.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie van 3 tot 12 uur per week, vooral voor de dinsdagmiddag; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden.

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers :

 • Je wordt enthousiast ingewerkt.
 • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten).
 • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s.
 • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje.
 • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.
 • Contactinformatie

  Je werkt bij Ipsede Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

  En Ipse de Bruggen heeft voor iedere vrijwilliger een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering afgesloten.

  Voor informatie kun je contact opnemen met Dianne Bos (Begeleider dagbesteding D), telnr. 06-22113083

  Over Ipse de Bruggen

  Manege de Tijd Landgoed Ursula in Nieuwveen.

  Voor meer informatie over de locatie klik hier.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier