Senior project manager
First Impression
Tilburg
1 dag geleden

Join our AVenture ®

Meer dan 180 fanatieke AVenturers® vormen samen First Impression : een superfast groeiende scale-up met sky-high ambities.

 • Wij zijn gek op én bovenal het allerbeste in het bedenken, creëren en realiseren van audiovisuele merkbelevingen. Dit doen wij wereldwijd voor retail, gyms & experience centers;
 • van Tilburg tot Tokio en voor merken als Rituals, Basic-Fit en Siemens. Maar ook bij events en beurzen zorgen wij voor de beste experience.

  Het is onze droom om wereldspeler te worden in de creatie van hyper-gepersonaliseerde en dynamische merkbelevingen. En die droom gaan we realiseren.

  De reis hiernaartoe is ons AVenture®. Are you in?

  Jouw missie als Senior project manager

  In verband met uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een zeer ervaren Project manager met leidinggevende skills.

  Deze is de spin in het web’ en vervult een belangrijke rol bij het gestructureerd voorbereiden en goed begeleiden van vaste installatieprojecten.

  Daarnaast ben je door jouw jarenlange ervaring een voorbeeld voor je directe collega’s. De klanten en projecten zijn zeer uiteenlopend en gevarieerd, denk hierbij aan (grote) retailers, cool offices of sportcentra.

  Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit :

 • Projectmanagement vanuit ons kantoor in Tilburg
 • Plannen van de uitvoering in overeenstemming met de beoogde opleverdatum
 • Ondersteunen van het uitvoeringsteam en bewaken van de voortgang en projectdoelstellingen
 • Voeren van een georganiseerde projectadministratie
 • De kwaliteit bewaken van onze projecten en denkt proactief mee aan verbetertrajecten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier