Chef Monteur Uitvoering Koeltechniek
Frimex
Moordrecht, NL
3 dagen geleden

Wij zoeken

op zoek naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Voor onze afdeling Operations Koeltechniek zijn wij op zoek naar een nieuwe Chef Monteur Uitvoering Koeltechniek.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Je ontvangt de opdrachten, inclusief de bijbehorende tekeningen en technische gegevens. Hierbij coördineer en bewaak je de voortgang van de projecten.

Je draagt zorg voor een correcte uitvoering van het werk, maakt hierbij de detailplanningen en de schetsen / tekeningen.

Indien het nodig is, werk je technische specificaties uit en houd je wijzigingen van de tekeningen en specificaties bij.

Tevens zorg jij voor de aanvoer van materieel en materiaal en afvoer van afval en materieel. Op de projectlocaties geef je instructies aan de medewerkers.

Hierbij onderhoud je goed contact met de projectleider over de voortgang van de projecten. Belangrijk is dat jij toeziet op de naleving van veiligheidsvoorschriften.

Wat vraagt Frimex?

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO4-diploma richting Koude Techniek (of soortgelijke richting);
 • Je hebt geruime kennis van koeltechnische installaties;
 • Je bent bekend met de PED certificering en eventueel ben je in het bezit van een F-gassen certificaat;
 • Tevens heb je relevante werkervaring als Chef Monteur Uitvoering;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van reizen en werktijden;
 • Je bent zelfstandig en bezit goede contactuele en sociale vaardigheden. Verder zijn passie, innovatief, proactief en klantgericht steekwoorden waar jij je in herkent.
 • Wat mag je verwachten?

  Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij horen 26 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Een auto van de zaak, telefoon en laptop behoren ook tot de voorwaarden.

  Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als open en betrokken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier