PDM Specialist HBO
LMH Engineering
Hoorn, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen?

Als PDM Speciliast ben jij degene die omtrent technische data overal een antwoord op heeft. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het documenteren van technische informatie van onze machine.

Deze informatie vergaar jij zelf, verzamel je en zet je om in off- en online publicaties. Het is erg belangrijk dat jij de technische materie begrijpt, maar zelf goed bent in het schrijven van begrijpelijke teksten.

Noem het wellicht zelfs 'Jip-en-Janneke taal'? Dit is nodig omdat jouw documentatie gebruikt zal worden in alle lagen van de organisatie! Waar nodig verduidelijk jij je woorden met illustraties.

Verder ben je regelmatig bezig met het analyseren van binnenkomende en uitgaande technische gegevens. Deze gegevens documenteer je middels PDM (product data management).

Je hebt de verantwoordelijkheid over het beheer en de onderhoud van de PDM gegevens en applicaties. Met deze PDM informatie en applicaties kun jij de belangrijke stakeholders adviseren en ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Het betreft een zelfstandige functie waarin je betrokken zal zijn bij elke afdeling binnen ons bedrijf.

Wat wordt jou geboden?

 • Een salaris variërend tussen de €3400-€4300,- afhankelijk van ervaring
 • Goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een innoverend bedrijf met veel gezelligheid
 • Een functie waar jij je creativeit in kwijt kunt!
 • Een goed pensioen, 25+ vakantiedagen en tijd-voor-tijd regeling
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • HBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde of soortgelijk
 • Idealiter 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift - omdat veel documentatie meertalig is (en klanten ook!)
 • Kennis van ontwerpprogramma's als Autocad en / of Inventor - zodat je tekeningen kunt lezen
 • Je vind het leuk en uitdagen om technische teksten om te zetten in beeldverhalen
 • Waar ga je werken?

  Deze organisatie is wereldmarktleider in unieke transportoplossingen. Je kunt de oplossing terugvinden in de meest uiteenlopende industrieën.

  In productiehallen, machinefabrieken, logistieke centra, het kan niet gek genoeg! Wij hebben productie-vestigingen op de 3 belangrijkste continenten en sales-kantoren in heel de wereld.

  Toch krijgen wij het in Nederland voor elkaar een platte organisatie te blijven en veel in teamverband te werken. Iedereen kent elkaar en collega's werken samen naar het hoogste doel : het imperium verder uitbouwen, maar met een kwaliteitsslag!

  We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden we onze werknemers de mogelijkheid aan om trainingen te volgen in onze eigen academy.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je je CV sturen naar tessa.beijlevelt lmhengineering.

  com of bel mij via (020) 757 00 00.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? deel de vacature alstublieft. Je ontvangt €250,- voor de gouden tip.

  Arbeidsvoorwaarden

  €3400 - €4300 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier