HRM stagiair(e) Heerenveen
Eurofins Netherlands Food, Feed & Water
Heerenveen, Friesland, Netherlands
4 dagen geleden
Job Description

Ben jij een derde of vierdejaars HRM student en wil je per februari 2020 ervaring op doen in de vorm van een uitdagende stage? Dan is Eurofins op zoek naar jou!

Wij bieden een uitdagende stageplaats in Heerenveen waarbij jij de mogelijkheid krijgt om allround ervaring op te doen op alle facetten van Human Resources Management. Gebaseerd op de HR strategie van Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands ondersteun jij als HR stagiaire bij de ontwikkelingen op het gebied van onboarding, offboarding, personeelsontwikkeling, employee journey, opleidingsbeleid en wervings- en selectie.

Voor je stage opdracht wordt er samen met jou, binnen de organisatie, gekeken wat de behoefte is op het gebied van Human Resources. Daarnaast werk je zowel zelfstanding als in teamverband waarbij je de HR-afdeling onder andere ondersteunt bij de in- door- en uitstroom van medewerkers. Hierbij kunnen kun je denken aan werkzaamheden als: het opstellen van arbeidsovereenkomsten, werving- en selectie en verzuim.

Wat bieden we jou?

  • Een unieke kans om praktijkervaring op te doen binnen een groeiende, dynamische organisatie;
  • Een fulltime stageplaats met een uiterlijke startdatum februari 2020 (bij voorkeur eerder);
  • Een fijne collegiale werksfeer binnen een enthousiast HR-team;
  • Een marktconforme stagevergoeding;

Qualifications

  • Je bent een gedreven derde of vierdejaars HRM student;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent secuur, leergierig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;


Additional Information

Hoe kan ik solliciteren?

Geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Laat dan je CV en motivatiebrief achter op onze sollicitatiepagina. Binnen 5 werkdagen wordt je sollicitatie in behandeling genomen en krijg je een reactie van ons. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben of willen spreken met onze huidige HR stagiaire, stuur dan een mailtje naar StefanKonst@eurofins.com

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier