Schuldhulpverlener
DPA Professionals
Maastricht, NL
10 uur geleden

Wat je gaat doen :

Als Schuldhulpverlener adviseer en ondersteun je klanten die zich melden met ondersteuningsvraag op financieel gebied. Je stelt een diagnose van de schuldensituatie en maakt een plan van aanpak.

Een integrale aanpak met andere professionals, hulpverlenende instanties en schuldeisers is van belang om het plan van aanpak tot uitvoer te brengen.

Jij bent procesbewaker rondom de realisatie van het plan van aanpak en je voert de schuldregeling uit. Je begeleid de klant bij het realiseren van de doelstelling en signaleert, controleert en beoordeelt eventuele veranderingen in de situatie van de klant.

Ook zorg je voor een goede informatievoorziening, positionering en profilering van schulddienstverlening. Denk daarbij aan het organiseren van cursussen en workshops.

Aandacht voor de klant, vertrouwen, ruimte, keuzevrijheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijke waarden.

Wat we vragen :

Een gedreven professional met een goede inhoudelijke kennis van het werkveld. Naast de inhoudelijke ervaringen zoeken wij een flexibele en creatieve Schuldhulpverlener die graag meedenkt over het ontwikkelen van zijn eigen kunnen.

Bovendien voldoe jij aan de volgende criteria :

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding (SJD of SHD);
 • minimaal 2 jaar ervaring als Schuldhulpverlener bij een gemeente;
 • je ziet het als een uitdaging om bij verschillende gemeenten ervaring op te doen en je stelt je hierin flexibel op;
 • minstens 32 uur beschikbaar.
 • Wat we bieden :

  Een dienstverband bij DPA Professionals biedt zekerheid en begeleiding naar het geluk in jouw carrière. Jij krijgt uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op jouw ervaring, kennis en prestaties.

  Daarnaast bieden wij uitdagende en afwisselende projecten voor kortere en / of langere tijd bij grote en kleine gemeenten verspreid over heel Nederland.

  Bij DPA Professionals staat je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal. We ondersteunen je met opleidingen, verdiepingscursussen en persoonlijke begeleiding.

  Tevens faciliteren we onderlinge kennisuitwisseling met je collega’s via kennissessies en onze (online) community. Zo vergroot je je kennis, kunde én marktwaarde. Leuke extra’s :

 • een pensioenregeling, waarvan de opbouw start zodra je DPA een half jaar versterkt;
 • reiskostenvergoeding of een leaseauto, afhankelijk van de opdracht en gemeente waar je aan de slag gaat;
 • 25 vakantiedagen;
 • een studiebudget, zodat jij alle kneepjes van het vak kunt leren via onze DPA Academy en zelfstudie;
 • op jou afgestemde loopbaanbegeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
 • een professioneel en enthousiast team.
 • Werk je als ZZP’er? Ook dan kun je bij DPA aan de slag!

  Je werkomgeving :

  DPA bemiddelt snel specialisten binnen kleine en grote gemeenten verspreid over heel Nederland. Wij geloven dat talent op de juiste plek leidt tot geluk, voor zowel werknemer als werkgever.

  Dat drijft ons om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bij het plaatsen van de juiste (interim) professionals bij onze opdrachtgevers van opdrachten en projecten.

  Wij zijn iedere dag in gesprek met zowel opdrachtgevers als professionals en weten daarom precies wat er op de markt speelt.

  Met onze jarenlange ervaring en ons ijzersterke netwerk begeleiden we jou naar passende opdrachten die aansluiten bij jouw ambities.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier