Medewerker Horecaplein
Makro Nederland
Nijmegen, GE, Netherlands
5 dagen geleden

Vacaturenummer : 115644

Een passie voor horeca? Makro biedt jou grootse mogelijkheden. Een mooi salaris, leuk werk en fijne collega’s. Lijkt het jou geweldig om klanten de allerbeste service te bieden, zodat zij ons zelfbedieningsrestaurant met een glimlach verlaten? Dan zoeken wij jou.

Als medewerker restaurant bij Makro maak je deel uit van een open, enthousiast en ondernemend team. Samen verras je klanten met de allerbeste service.

Een vriendelijke, hygiënische en efficiënte service verlening aan de gasten en een glimlach op het gezicht van de klant : daar ga jij voor.

Wat ga je doen?

Je bereid gerechten en zorgt ervoor dat de balie er netjes en gevuld bij staat. Je begroet klanten met een glimlach en zorgt ervoor dat de klant snel kan kiezen uit één van onze verse gerechten.

Natuurlijk werk je volgens de voedselveiligheid en HACCP richtlijnen. Verder los je eventuele problemen op en ben je verantwoordelijk voor een efficiënte afhandeling van het betalingsproces.

Jou zoeken we

Jij hebt een retail- of horecahart. Je bent communicatief sterk en denkt groots, in mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard ben je behulpzaam en klantgericht ingesteld.

Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan in de horeca. Tot slot ben je 12 uur per week beschikbaar en in het weekend en in de avonden flexibel inzetbaar.

Dáárom werken bij Makro

Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf

Een goed salaris, personeelskorting en interessante vergoedingen wanneer je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt

Van vestigingsmanager tot vakantiekracht, bij Makro is iedereen onderdeel van het team

Flexibele werktijden en zelf invloed op wanneer je werkt

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor

Heel ondernemend Nederland kan rekenen op Makro

Met zeventien vestigingen en ruim 3500 medewerkers is Makro een begrip in Nederland. Ons doel? De nummer één groothandel van ons land worden.

We geloven in de kansen die voor ons liggen. Op elk moment het juiste aanbod bieden. Klanten verrassen met de allerbeste service.

En continu vernieuwende oplossingen bedenken. Doe het groots. Doe het Makro.

Deze vacature staat ook intern uit, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Een check in het FAD (Fraude Aanpak Detailhandel) register kan een onderdeel van de selectieprocedure zijn.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier