Orderpicker - vakantiewerk
Luba
Heerhugowaard, Noord-Holland, NL
3 uur geleden
source : UitzendBureau NL

Over de functie

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzamelen van bestellingen (verschillende verse producten). Via een beeldschermpje op je pols zie je de bestelling.

Je verzamelt de producten en je zorgt ervoor dat de artikelen correct op de kar gestapeld worden. De bestelling wordt klaargemaakt voor verzending en de klant is weer blij met de verse producten.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is de grootste gespecialiseerde groothandel in verse producten van Nederland. Vanuit Heerhugowaard leveren zij dagelijks aan zelfstandige ondernemers, bedrijven en instellingen.

Hun assortiment bestaat uit meer dan 4000 producten in groente en fruit, zuivel en kaas, vlees en vis, delicatessen en kant-en-klaar maaltijden. Alles elke dag vers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier