Ontwerper Verpakkingen (karton)
D-Box Verpakkingen
Arnhem, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

D-Box, gevestigd in Arnhem, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kartonnen verpakkingen, displays en ander promotiemateriaal.

De unieke kracht van D-Box is om zeer snel vragen van klanten te beantwoorden en vervolgens, met een korte levertijd, een breed portfolio aan niet-standaard producten te ontwerpen en te produceren.

Dit gebeurt door een betrokken team van circa 30 medewerkers. D-Box is een snelgroeiende onderneming met korte communicatielijnen, veel ruimte voor initiatief en iedere dag nieuwe uitdagingen.

Wanneer je het leuk vindt om verantwoordelijkheid te nemen, veel te leren, snel te groeien en afwisseling in jouw werk te hebben, dan is het beslist de moeite waard om te onderzoeken of deze vacature bij jou past.

De functie

Als Ontwerper Verpakkingen (Technisch Ontwerper & Werkvoorbereider) :

 • Geef je vorm aan de ideeën die door jouw collega’s van Customer Service met onze klanten zijn besproken;
 • Maak je modellen die de basis vormen tot de uiteindelijke producten;
 • Bespreek je, na opdracht van onze klant, hoe het product precies gemaakt gaat worden en leg je de order nauwkeurig vast in onze systemen;
 • Stem je eventuele producttechnische aanpassingen af met de klant;
 • Bestel je de benodigde materialen en gereedschappen bij onze leveranciers;
 • Bewaak je levertijden en kwaliteit en stuur je bij waar dit nodig is;
 • Werk je nauw samen met collega’s van alle afdelingen, onze klanten en leveranciers.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier