Medewerker bedrijfsrestaurant
Randstad
Zoetermeer, NL
14 dagen geleden

Functieomschrijving

Lotte : Mijn gasten verrassen en daardoor zorgen dat ze terug blijven komen, daar ga ik voor.

Jouw recept

  • Warm welkom geven als hét visitekaartje van het restaurant
  • Gasten blij maken met heerlijk eten en drinken
  • Allround; van het bereiden van gerechten en voorraadbeheer tot kassa werkzaamheden en afwas
  • Verzorgen van banquetingactiviteiten; van vergadering tot personeelsborrels
  • Je leidinggevende vervangen bij zijn / haar afwezigheid
  • Samen gaan voor een mooi rendement
  • Flexibel inspelen op de dynamiek van de dag
  • Mohammed : Weet een gast niet of hij een gerecht lust, dan maak ik een praatje en laat ik hem een klein beetje proeven.

    Jouw restaurant

    Albron verzorgt het eten en drinken bij Nutrica in Zoetermeer. Het eten en drinken verzorgen doen we op deze locatie volgens ons Flavors concept.

    Flavors biedt diverse en internationale gerechten aan haar gasten. In de open keuken leggen de koks de laatste hand aan de verschillende gerechten.

    In dit bedrijfsrestaurant word je verleid met verse, verrassende gerechten en bijzondere smaakcombinaties waarbij zoveel waar mogelijk rekening gehouden wordt met de persoonlijke smaak van de gast.

    Samen met jouw 5 collega’s zorg jij voor een prettige sfeer waar jullie / jouw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.

    Elke doordeweekse dag verzorgen jullie voor 150 restaurantbezoekers een heerlijke lunch. Denk hierbij aan luxe belegde broodjes, verse soepen, warme maaltijden, maaltijdsalades en een saladebar.

    Jullie gasten zijn kantoorpersoneel of expats en er heerst een informele sfeer in het bedrijfsrestaurant. Naast de werkzaamheden in het bedrijfsrestaurant, vinden er ook regelmatig banquetingactiviteiten plaats / verzorgen we ook de koffie automaten en vergaderservices.

    Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

    Jouw ingrediënten

  • Een passie voor eten en drinken
  • Pas tevreden als je gasten dat zijn
  • Je hebt ervaring in omgang met gasten
  • Verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen
  • Je hebt ervaring in het aansturen van collega's
  • Het hebben van een rijbewijs en een auto is voor deze functie is wenselijk
  • Je bent in het bezit van een OCC-C (dit is een pre)
  • Je woont nabij Zoetermeer en bent 20 uur per week beschikbaar
  • Puck : Ik ken mijn gasten en weet van veel mensen precies wat ze graag eten en drinken, daar speel ik op in door snel even te controleren of zijn / haar gerecht of product op dat moment beschikbaar is.

    Onze menukaart voor jou

  • Een vast aantal uren op contract mét uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Bruto uurloon vanaf €11,26 volgens de catering cao
  • Een vakantietoeslag van 8%, jaarlijks uitbetaald in mei
  • Reiskostenvergoeding
  • Werkdagen maandag tot en met zondag tussen 8 : 00 uur en 17 : 00 uur
  • 25 verlofdagen en 13 ATV dagen bij fulltime dienstverband
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Horeca & Catering
  • Diverse opleidingsmogelijkheden via ons opleidingsplatform GoodHabitz, van Mindfulness tot Conflicthantering en van Timemanagement tot Vitaliteit
  • Aandacht die verder gaat dan werk alleen; een vitaliteitsprogramma, een actieve personeelsvereniging, en een eigen fiets- en hardloopteam
  • Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

    Salmi, Fouzia

    Step 2
    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
    voortzetten
    Aanvraagformulier