Heftruckchauffeur
Synergie
Ede, NL
14 uur geleden
source : Joof.nl

Jij zoekt een fulltime baan waarin je eenbelangrijk onderdeel bent van het logistieke proces. Dan weet jijook van aanpakken op de werkvloer en zoeken wij jou!

Wat wij jou bieden

Leuke baanmet veel doorgroeimogelijkheden

Werken bijeen internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in dedistributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires

Wat ga je doen?

Als reachtruckchauffeur zorg je voor dat alle besteldeauto-onderdelen en autoaccessoires juist worden verzameld zodat deartikelen op tijd naar de 6 verschillende depots kunnen wordenverstuurd.

De depots verspreiden de artikelen weer over totaal 256verschillende verkooppunten. Het orderpicken, verzendklaar maken ende afterservice gebeurt allemaal vanuit het distributiecentrum inEde.

De bevoorrading is een heel belangrijk onderdeel, want op tijdleveren betekent tevreden klanten!

Jeverzamelt orders via voice picking, dit betekent betekend dat je deorder verzameld door middel van gesproken opdrachten.

De headsetvertelt je in welk gangpad en welke stelling het product ligt, jijbevestigd vervolgens de opdracht in het Engels.

Daarom is hetbelangrijk dat je een klein beetje Engels praat en kanverstaan.

Werktijden

Jewordt ingedeeld in twee ploegendienst, de ene week van 06.00 uurtot 14.30 uur en de andere week van 13.00 uur tot 22 : 00 uur.

Indrukke periodes kan het voorkomen dat we je vragen om langer doorte werken. De afspraak is namelijk dat de laatste ploeg doorgaantotdat het werk af is.

eindigt je werkdag na 18 : 00 uur, dan krijgje urentoeslag

Spoedvacature

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier