Kassa, keuken, en schoonmaak medewerker Fastservice A4
Bringatwork
ohan van Hasseltweg 114, 1022 WZ Amsterdam,NL
4 dagen geleden

Wil jij werken in de grootste keuken in Europa van deze Internationale Food organisatie?

We zijn op zoek naar schoonmakers, keukenmedewerkers en kassamedewerkers voor de locatie A4 Amsterdam - Hoofddorp

De locatie A4 is 24 / 7 open. Door de ruime openingstijden zijn er verschillende soorten shifts dat je aan het werk kan gaan (dag, avond, nacht).

Deze functie is dan ook ideaal te combineren met je studie. Zowel fulltime als parttime werkzaamheden zijn er mogelijk. Wel is het belangrijk dat je 1 nachtdienst per week beschikbaar bent.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de vorm van een korte speeddate. Gedurende dit gesprek kan je ook duidelijk je voorkeur aangeven voor welke functie je het meest geinteresseerd bent.

Een combinatie van de functies is ook mogelijk!

Kassamedewerker : Jij bent verantwoordelijk voor het opnemen en afrekenen van de bestelling. Je bent het gezicht van de organisatie en houdt je hoofd koel zelfs als er een lange rij voor jouw kassa staat te wachten.

Keukenmedewerker : Jij bent verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke broodjes, frietjes en desserts voor 'hongerige' gasten.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met je team van collega's. Je werkt volgens vaste recepten en procedures, hierdoor is ervaring in de keuken niet nodig.

Schoonmaker : Jij bent verantwoordelijk voor de grondige schoonmaak van de keukens en het restaurant. Alle werkzaamheden lopen volgens speciale richtlijnen welke allemaal worden uitgelegd gedurende de inwerkperiode.

In deze organisatie wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en doorgroeien naar een functie als shiftleader of leidinggevende is dan ook zeker mogelijk.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier