Stagiair (BOL stage) in Waddinxveen
Big Bazar
Promenade 7, Waddinxveen
4 dagen geleden

naar vacatureoverzicht

Stagiair (BOL stage)

 • Waddinxveen Promenade 7
 • 0 tot 36 uur
 • Wil jij tijdens je opleiding ervaring opdoen met het werken bij in de detailhandel? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een stage in een van onze winkels te volgen.

  zet in favorieten e-mail deze vacature delen via whatsapp Stagiair (BOL stage) in Waddinxveen bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldinge-mail deze vacaturejouw naamjouw e-mailnaam vriende-mail vriendWerken en lerenKans op een interessante baanEen leuk team

  doen?

  Als Stagiair doe je bij Big Bazar best veel. Je helpt klanten, draait kassa, vult de artikelen aan en zorgt er samen met je collega’s voor dat het filiaal er netjes en verzorgd uitziet.

  Natuurlijk krijg je tussendoor de ruimte om de nodige opdrachten voor school uit te voeren.

  bieden?

  Naast een stagevergoeding, zorgen wij voor een leerzame en vooral leuke stageplaats. We doen er alles aan om je tijdens je stage zoveel mogelijk te leren over het werken in de Retail.

  Doorgroeimogelijkheden is bij ons geen vage belofte. Veel van onze stagiairs zijn bij ons in dienst gekomen en soms zelfs doorgegroeid naar een leidinggevende functie.

  Als jij ambitie hebt en laat zien dat je het kunt, geven wij je graag een kans.

  procedure

  Solliciteren Interesse gewekt? Stuur je sollicitatie in, met je CV en motivatiebrief. Screening & Selectie Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

  Oriënterend gesprek De Bedrijfsleider van het filiaal gaat graag met je in gesprek. Contract Zijn jullie beide enthousiast?

  Dan kun je het contract tekenen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier