Commercieel Medewerker Export (MBO/40 uur)
Kamphorst
Nieuwegein, Utrecht
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Voor de vacature Commercieel Medewerker Export te IJsselstein, zijn wij op zoek naar een kandidaat met MBO werk- en denkniveau en goede beheersing van de Duitse taal.

Voor de vacature Commercieel Medewerker Export te IJsselstein, zijn wij op zoek naar een kandidaat met MBO werk- en denkniveau en goede beheersing van de Duitse taal.

In deze dynamische fulltime vacature Commercieel Medewerker Export ben je samen met vier collega’s verantwoordelijk voor de verkoop aan (grote) Duitse klanten waarbij je een eigen klantenportefeuille beheert.

De klanten waaraan je verkoopt zijn uitsluitend actief in de handel en de contacten vinden plaats op directie / senior inkoop niveau.

 • De werkzaamheden bestaan uit;
 • het uitbrengen van offertes, aannemen van orders en verkopen van de producten (een informatieve en adviserende rol naar de klant toe);
 • het volgen en bewaken van het ordertraject behoort ook tot je takenpakket, waarbij je veel in contact staat met directe collega’s van de afdelingen inkoop, planning en productservice;
 • maximaal 1 tot 2 keer per jaar ontmoet je jouw klanten gedurende klantbezoek, klantdagen of beurzen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier