Projectleider installatietechniek
Eminent
Zwolle, NL
2 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als Projectleider heb je een zeer zelfstandige rol met veel vrijheid, maar er wordt ook veel van je gevraagd.In deze functie draag je de technische, operationele en financiële verantwoordelijkheid voor verschillende projecten in de particuliere woningbouw (waaronder villabouw) en appartementencomplexen.

Denk hierbij aan de oplevering van de werktuigbouwkundige installaties zoals centrale verwarmingsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en

loodgietersinstallaties, maar ook de elektrotechnische systemen. Je organiseert en optimaliseert de werkzaamheden, taakverdeling, middelen en specialismen, maakt werkafspraken met extern betrokkenen, initieert en bevordert adequate communicatie, samenwerking en motivatie en zorgt voor actuele informatievoorziening en duidelijkheid bij alle betrokkenen die werkzaamheden verrichten binnen het project.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit :

 • Onderhouden van contacten met klanten, opdrachtgevers en leveranciers
 • Je bent betrokken en verantwoordelijk vanaf de start van het project tot de oplevering en bijbehorende nazorg
 • Je bent verantwoordelijk voor het managen van monteurs, werkvoorbereiding en planning
 • Je onderhoudt contacten met bestaande relaties
 • Je maakt offertes en controleert het offertewerk en het uitwerken van aanbestedingen door werkvoorbereiding
 • Je voert werkoverleggen, voortgangsoverleggen, functionering- en beoordelingsgesprekken
 • Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening / werkzaamheden
 • Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

  Functieeisen

  Jij hebt al enige jaren ervaring als Projectleider in de woningbouw en beschikt over kennis van werktuigkundige installaties en elektrotechnische systemen.

  Je bent communicatief vaardig en gaat gestructureerd te werk waarbij je het overzicht niet kwijt raakt wanneer het druk is.

  Daarnaast heb VCA-VOL certificaat en een rijbewijs B

  Bedrijfsomschrijving

  Je komt te werken bij een landelijk opererend installatiebedrijf. Als totaalinstallateur is dit bedrijf actief op de particuliere woningmarkt en de professionele utiliteitsbouw.

  Professionaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn staan centraal, met gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

  Hier is duurzaamheid niet alleen praten maar vooral doen. Een werkgroep, samengesteld uit medewerkers van de verschillende vestigingen buigen zich voortdurend over de toepassing van de modernste en efficiëntste apparatuur, die altijd weer energiezuiniger en milieubewuster.

  Ook tijdens techniekdagen met partners en relaties worden kennis en ervaring met elkaar gedeeld en samen gezocht naar slimme toepassingen, innovatieve installaties en energiebeheersystemen.

  Dit bedrijf heeft de overtuiging dat we met elkaar serieus werk moeten maken van het verkleinen van onze ecologisch voetafdruk.

  Voor onze kinderen en voor volgende generaties.Je krijgt de mogelijkheid om vaktechnische opleidingen te volgen. Hierdoor wordt vakkennis op hoog niveau gehouden waardoor je in staat bent om direct in te spelen op actuele technische ontwikkelingen en steeds verdergaande modernisering van technieken binnen de installatiebranche.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een afwisselende en veelzijdige functie in een groeiend bedrijf
 • Grote mate van zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Carrière- en ontwikkelmogelijkheden
 • Een marktconforme salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een professionele werkomgeving met een prettige en open werksfeer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier