Product Owner Axon
Bovemij
Nijmegen
3 dagen geleden

Over Bovemij

Bovemij helpt bedrijven in de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen. Dat doen we met onze financiële diensten (zoals onze bedrijfsverzekeringen, de fietsverzekeringen van ENRA en de garantieproducten van Autotrust), met onze Data & Analytics (van RDC) én met onze platforms viaBOVAG.

nl en viaBovemij.nl. Zo kunnen onze klanten zich maximaal met hun klanten bezighouden en houden we samen de mobiliteitsbranche sterk.

Bovemij : samen vooruit!

Over Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij (SVM)

SVM is de risicoadviseur voor de mobiliteitsbranche die voorop loopt op het gebied van innovatieve mobiliteitsproducten.

Wij kennen onze klanten door en door, waardoor wij klanten bij al hun risico’s met passende oplossingen bij kunnen staan.

We hebben een brede, digitale dienstverlening. Daarnaast onderscheiden we ons door onze kwaliteit doordat we gebruik maken van kennis over én data uit de mobiliteitsbranche.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Product Owner richt jij je op het backofficesysteem Axon, het centrale (administratie)systeem voor alle verschillende verzekeringsonderdelen.

Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van het systeem bij verzekeringsonderdelen, maar ook voor de (door)ontwikkeling van het systeem en de integraties met onze platformen.

Jij overziet het hele speelveld van klanten, partners en stakeholders. Je bent in staat maximale waarde te creëren samen met het team.

Het is jouw verantwoordelijkheid om snel tot resultaat te komen en daarop te verbeteren. Jij zorgt voor de juiste prioritering, uitwerking en de refinement van de User Stories.

Jouw team

Je bent onderdeel van een Scrum Team, waarin naast de Business Analist, de scrummaster ook functioneel beheerders en productinrichters zitten.

De Business Analist vertaalt jouw wensen naar de uitgewerkte User Stories voor het ontwikkelteam. Je zult ook regelmatig afstemming hebben met de directie en het MT van Bovemij Verzekeringen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier