Expeditie Medewerker
Charles River Laboratories, Inc.
S-Hertogenbosch, NL
2 dagen geleden

Al 70 jaar werken de medewerkers van Charles River samen om te helpen bij het ontdekken, ontwikkelen en veilig maken van nieuwe geneesmiddelen.

Wanneer u bij onze familie komt, heeft u een belangrijke impact op de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld.

Of uw achtergrond in levenswetenschappen, financiën, IT, verkoop of een ander gebied is, uw vaardigheden spelen een belangrijke rol in het werk dat we uitvoeren.

In ruil hiervoor helpen wij u een carrière op te bouwen waar u over gepassioneerd kunt voelen.

BELANGRIJK : om in aanmerking te komen voor deze functie, moet een CV worden geüpload en ingediend tijdens het sollicitatieproces.

Zorg ervoor dat de werkgeschiedenis en opleiding correct zijn toegevoegd.

Baan Samenvatting

De werkzaamheden van een expeditie medewerker hebben betrekking op de ontvangst, de opslag, het

verzamelen en het verzendklaar maken van goederen en test items. De medewerker zorgt dat de juiste spullen op het juiste

moment op de juiste plaats zijn. Maakt gebruik van diverse interne transportmiddelen, zoals

een heftruck(Certificaat kan ook intern worden gehaald). De medewerker werkt

in een team om samen de doelstellingen te behalen en is flexibel in het tijdstip waarin hij zijn diensten

draait.

Kerntaken en werkprocessen

Goederen / producten ontvangen en opslaan :

 • Bereidt het ontvangen en opslaan van goederen / producten voor
 • Ontvangt en controleert goederen / producten
 • Slaat goederen / producten op
 • Voert goederen / producten in het systeem in
 • Orders verzamelen :

 • Bereidt het verzamelen van orders voor
 • Inventariseert (een deel van) de voorraad en / of (een deel van) de magazijninventaris
 • Rondt het verzamelen van orders af
 • Verzamelt orders
 • Goederen / producten verzenden :

 • Bereidt het verzenden van goederen / producten voor
 • Controleert te verzenden goederen / producten
 • Laadt goederen / producten en rondt het verzendklaar maken van goederen / producten af
 • Maakt goederen / producten verzendklaar
 • Competenties :

 • Teamplayer maar kan ook alleen werken
 • Affiniteit met expeditie en logistiek
 • Functie-eisen :

 • Werk- en denkniveau MBO 2 / 3
 • BELANGRIJK : een cv is vereist om in aanmerking te komen voor deze functie. Als je je cv niet in je kandidatenprofiel hebt geüpload, ga dan terug naar het uploadveld en voeg je CV toe.

  Over Safety Assessment

  Charles River helpt zijn partners bij het versneld uitvoeren van preklinische geneesmiddelontwikkeling dankzij uitstekende programma's voor veiligheidsbeoordeling, de allernieuwste voorzieningen en deskundig advies op het gebied van wet- en regelgeving.

  Van individuele gespecialiseerde toxicologie- en IND enabling -onderzoeken tot pakketten op maat en complete laboratoriumondersteuning : ons ervaren team kan programma's ontwerpen en uitvoeren die anticiperen op problemen en obstakels uit de weg gaan, voor een probleemloze en efficiënte ontwikkelingsgang naar de markt.

  Bij onze Safety Assessment-vestigingen lopen jaarlijks zo'n 120 programma's voor experimentele nieuwe geneesmiddelen (investigational new drugs IND's ).

  Over Charles River

  Charles River is een organisatie die op contract onderzoek naar vroege fasen verricht (CRO). Wij hebben op ons fundament van proefdieren, geneeskunde en wetenschap voortgebouwd om een brede portefeuille van discovery- en veiligheidsbeoordelingsdiensten te ontwikkelen (zowel Good Laboratory Practice (GLP) als non-GLP) en onze cliënten te helpen, van de inventarisatie van targets tot preklinische ontwikkeling.

  Charles River levert tevens een verzameling producten en diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van onze cliënten op het gebied van klinisch laboratoriumonderzoek en productieactiviteiten.

  Dankzij deze brede portefeuille van producten en diensten kunnen onze cliënten een flexibeler model voor geneesmiddelontwikkeling creëren, wat de kosten verlaagt en de productiviteit en effectiviteit verhoogd zodat producten eerder op de markt gebracht kunnen worden.

  Met meer dan 17.000 medewerkers bij 90 vestigingen in 20 landen wereldwijd zijn wij strategisch gepositioneerd voor het coördineren van wereldwijde middelen en kunnen wij multidisciplinaire inzichten inzetten om de unieke uitdagingen van onze cliënten op te lossen.

  Onze cliënten omvatten farmaceutische multinationals, biotechnologiebedrijven, overheidsinstellingen en medische en universitaire instellingen over de gehele wereld.

  Bij Charles River zijn wij gepassioneerd over onze rol bij de verbetering van de levenskwaliteit van andere mensen. Onze missie, onze uitstekende wetenschap en onze doelgerichte instelling werken door in alles wat we doen, en we gaan elke dag opnieuw aan de slag met de kennis dat ons werk de gezondheid en het welzijn van vele mensen helpt te verbeteren.

  Wij zijn trots te kunnen zeggen dat wij een rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van circa 85% van de geneesmiddelen die in 2019 door de Amerikaanse FDA werden goedgekeurd.

  Meer informatie vindt u op www.criver.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier