Stagiair Category Management in Soesterberg
Grandvision
Soesterberg, NL
2 dagen geleden

Onze cultuurwaarden DO DARE CARE vertegenwoordigen wie we zijn en waar we met elkaar voor staan. Heb jij ambitie en drive?

Wij leren je graag beter kennen!DO - Be passionate, work hard and make it happen!Het betreft een meewerkstage binnen de afdeling Category Management, waar je, als 3e jaars student, met jouw frisse blik mee mag werken aan de dagelijkse werkzaamheden die er liggen en waar je jouw theoretische kennis in de praktijk mag brengen, klinkt goed toch?

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit : - Ondersteunen bij het schrijven van communicatie uitingen naar de winkels- Ondersteunen bij het voorbereiden van presentaties en evaluaties- Het verwerken van samples- Inventarisatie van onze interne systemen Service Now en IntranetDe werkzaamheden die je mag verrichten zullen, gezien de aard van de werkzaamheden, gedurende de huidige Covid-19 tijd veelal vanuit huis worden uitgevoerd.

Uiteraard word je hierbij wel goed begeleid en is er veelvuldig contact via bijvoorbeeld Microsoft Teams. Ook op afstand zorgen we ervoor dat jij goede ervaring opdoet!Als jij ons hierin kunt ondersteunen, dan bieden wij jou graag een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de Benelux op het gebied van de optiek in een fijne werkomgeving met nog fijnere collega's! Mocht er vanuit je opleiding een opdracht gewenst zijn, dan komen we hier, in overleg met jou en de opleiding ook vast uit.

DARE - Guts and glory!Voor deze meewerkstage zoeken we een enthousiaste student die commercieel sterk is en het leuk vindt om een bijdrage te kunnen leveren aan het Category Managementteam.

Je volgt een hbo opleiding gerelateerd aan Commerciële Economie. Je bent 3e jaars en voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende 4 tot 6 maanden.

Meer dagen is uiteraard ook bespreekbaar. Laat jij graag in de praktijk zien welke kennis je tot nu toe in theorie hebt opgedaan en zie je het niet als een probleem om veel vanuit huis te werken?

Wij hebben per september een mooie plek voor jou beschikbaar!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier