Stage (verschillende mogelijkheden)
de Rooyse Wissel
Oostrum, Limburg, Nederland
6 dagen geleden

De Rooyse Wissel heeft regelmatig stageplaatsen voor mbo-, hbo- en universitaire studenten. Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct op deze vacature!

WERKLOCATIE : OOSTRUM

 • Op onze behandelafdelingen worden patiënten begeleid door sociotherapeuten. Je kunt stagelopen op een behandelafdeling als je derde- of vierdejaars student aan een SPH- of Verpleegkunde-opleiding bent.
 • Bij aanvang van de stage moet je minimaal 20 jaar oud zijn.

 • Op de afdeling Tijdsbesteding, Leren en Werken (TLW) en in het Werkhuis hebben we regelmatig stageplekken voor derde- en vierdejaars mbo- en hbo-studenten CIOS, SPW en SCW.
 • Op de Medische Dienst kunnen derde- en vierdejaars studenten hbo-Verpleegkunde terecht voor een stage.
 • Polikliniek de Horst biedt stageplekken aan aan derde- en vierdejaars wo-studenten, bijvoorbeeld van de Master Forensische Psychologie en de opleiding Klinische Psychologie.
 • De ondersteunende diensten hebben ook regelmatig ruimte voor mbo-, hbo- en wo-stagiaires. Het gaat dan bijvoorbeeld om stageplaatsen bij de afdelingen Personeel & Organisatie, Financiën, Beleid, Communicatie en Juridische Zaken.
 • Afstuderen

  Binnen de Rooyse Wissel is het mogelijk afstudeeropdrachten uit te voeren. Onze medewerkers begeleiden je daar graag bij.

  Indien er een afstudeeropdracht beschikbaar is, gaat de voorkeur gaat uit naar studenten die hun (eerdere) stage bij de Rooyse Wissel succesvol hebben afgerond.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de stage- en afstudeermogelijkheden binnen de Rooyse Wissel? Neem dan contact op met de afdeling HRM, via het contactformulier op de contactpagina.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier